Hiçbir şeyin zevk vermemesi

Dostum kusuru bakma ama o bana da bazen oluyor sebebi de başımda bir dert olmadığı zamanlarda böyle küçük şeyleri dert etmeye başlıyorsun o yüzden halimize şükretmeliyiz.

Arkadaş var ama kimseye güvenmiyorum anama babama bile kimseye sürekli otobüse binsem sesler duyuyorum yok o bana zarar verecek yok şu adam sana pis bakıyor sana karşı kızgın falan hep bi seneryo kuruyorum kafamdan

Bazen de birisi zamanda geri gidip geçmişteki halimi öldürürse diye korkuyorum. Bilime göre imkansız ama belki uzaylılar bana gizli mesaj göndermek için reklam panolarını kullanıyorlar
Sen de mutsuzuktan fazlasi var gibime geldi. Agır obsesif kompulsif bozukluk paranoya depresyon bir psikyatriye git belki yardimi dokunur. Arkadaşlarinla görūş.

Dostum kusuru bakma ama o bana da bazen oluyor sebebi de başımda bir dert olmadığı zamanlarda böyle küçük şeyleri dert etmeye başlıyorsun o yüzden halimize şükretmeliyiz.

Küçük şeyler değil birileri beni zehirlemeye çalışıyor, bu küçük bir şey değil. O yüzden dert edilebilecek bir şey yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen de birisi zamanda geri gidip geçmişteki halimi öldürürse diye korkuyorum. Bilime göre imkansız ama belki uzaylılar bana gizli mesaj göndermek için reklam panolarını kullanıyorlar.

Uzaylılar geçmişteki halini öldürür mü bilmem, ama bilmeni isterim ki şu an bu ''gereksiz'' düşüncelerinle hayatını mahvederek gelecekteki halini öldürüyorsun. Yapma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen de mutsuzuktan fazlasi var gibime geldi. Agır obsesif kompulsif bozukluk paranoya depresyon bir psikyatriye git belki yardimi dokunur. Arkadaşlarinla görūş.
Yok bende psikolojik bir şey, yok psikolojim bozuk değil. Bunlar gerçek şeyler, birisi her an geçmişe gidip geçmişteki halimi öldürebilir zaman makinesiyle. O makine birinde var bence ama kayboldu ve onu arıyor, bulunca geçmişe gidip beni öldürecek uzaylılar. Bu makinenin ikincisini yapmak için gizli mesajları reklam panoları aracılığıyla bana aktarıyor ama bu mesajı çözemedim hala.
Uzaylılar geçmişteki halini öldürür mü bilmem, ama bilmeni isterim ki şu an bu gereksiz düşüncelerinle hayatını mahvederek gelecekteki halini öldürüyorsun. Yapma.
Eğer geçmişteki halim öldürülürse gelecekteki halim diye bir şey kalmaz, o yüzden takıyorum.

Arkadaşim bunlar normal şeyler değil, parapsikoloji belgeselinde ki hastayla birebir uyuşuyorsun acil destek almalısın sizofren hastası olduğunu düşünüyorum.

Biz adama, "Çık dışarı hayatını yaşa" diyoruz; sen adamı daha çok sıkacak öneride bulunuyorsun.

Sıkıcı hayatından kurtulmak için "Manita yap, kurtulursun." demeyeceğim ancak birine aşık olursan, onu haddinden fazla seversen; hayat daha da yaşanılabilir, daha da anlamlı bir yer oluyor. Fakat bu sefer de o gidince her şeyini kaybediyorsun. Şimdi bile anlamlı gelen birkaç şey vardır. Onları da kaybediyorsun. Ama her şeye rağmen, bazen uğruna ölebileceğin şeylere bile rağmen, senin tüm yaşam hevesini kursağında bırakan şey en sevdiğin insan olsa bile, yine ondan bir şekilde vazgeçmediğin, vazgeçemediğin için hayatı yaşıyorsun.

Demem o ki üst kısım uzun gelirse eğer şuna bakarsın:

Reşat.jpg

Dostum bana normal değilmişsin gibi geldi, psikolojik yardım amanı öneririm. Uzaylılar falan çok boş işler bunlar, 8 Milyar insan arasından seninle mi uğraşacaklar ki kimseyle uğraştıklarını görmedim, daha varlıkları bile kanıtlanamadı. Bir de böyle düşün.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı