Dostum daha 15 yaşındasın ve yaşın hariç hepsini değiştirmek senin elinde. Ülkenin durumu gerçekten kötü durumda ancak halen internet diye bir gerçek var. Adidas ve Nike'ın spor uygulamaları var, sana göre ücretsiz şekilde program tasarlıyorlar ve hiç ekipman gerekmeden onları uygulayabiliyorsun. Bu kadar bilgisayar başında oturuyorsan onu da avantaja çevirebilirsin en azından, ben 20 yaşımdayım ve senin gibi yaklaşık 14-15'li yaşlarımdan beri minimum 4-5 saat harcıyorum bilgisayarda. İnternette bolca kaynak var, İngilizcem de iyi diyorsun ne güzel işte. Adobe programlarını öğrenmeye başla, hem hobi olur hem de buradan bir gelir kapısı yaratabilirsin. Hayatta düşünülerek hiçbir yere varılmıyor maalesef, hiçbir vasfının olmadığını daha bu yaşlarda öğrenemezsin, deneyimlemen lazım, çabalaman lazım. Ben bu hayatta çoğu şeyin psikolojik olduğuna inanıyorum. Bir insan sadece mutlu olduğunu düşünerek mutlu olabilir. Punisher dizisinde bir replik vardı, asla aklımdan çıkmaz;
"En güzel kız bile kısa olduğundan yakınır. Ya da en yakışıklı erkek sıskayım diye söylenir. Zeki fiziğini beğenmez. Rahip inancını sorgular. Asker cesaretinden şüphe eder. Cehennem varsa böyle bir şey olmalı, sürekli eksikliklerimizle yüzleştiğimiz bir sonsuzluk."