Hidra'nın 19.04.2024 yılında erişime açılacak olan yeni albümü

Emre061626

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay sonra Hidra, gerçek ismiyle Fatih uslu yeni albüm çıkaracağını duyurdu, albümün tanıtımında Defkhan ile feat şarkısı ve neden mi illegal 4 isimli şarkısı dikkat çekti. (seri bitti sanılıyordu) Siz ne düşünüyorsunuz, sizce nasıl bir şey olur?

Güzel olacağını düşünüyorum. Yakın zamanda çok beklediğim 2 albümden biri. Diğeri de Kayra'nın albüm.

Sabırsızlıkla bekliyorum. Beğeneceğimi düşünüyorum. Hidra'nın rapi ve sesi bana hitap ediyor.

Hidra şarkılarını sevsem de Berkin Elvan teröristini desteklemişti sanırım bir şarkısında dinlerken duydum ondan beri sevmem ve dinlemem.

Hidra şarkılarını sevsem de berkin elvan teröristini desteklemişti sanırım bir şarkısında dinlerken duydum ondan beri sevmem ve dinlemem.

Olabilir ama belki o kitleye yöneliktir ben Hidra milliyetçi diye biliyorum yani Orta Asya Türk devletleri ne ilgisi var bazen ziyaret ediyor sanırım hatta doğu türkistan için şarkısı bile var bu arada kusura bakmayın geç cevap vermişim biraz sosyal medyayı son birkaç yıldır pek kullanmıyordum.

Gibi adlı şarkısında Berkin Elvan'ı anıyordu, o sebeple pek sevmem kendisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…