Hidrolik fren sadece öne takılırsa ne kadar yeterli olur?

HUNTEx

Hectopat
Daha fazla  
Bisikletim bu. Ön, arka fark etmez; herhangi birine hidrolik fren takmak istiyorum. Sanırım sadece öne uyumlu. Öne takmamın ne kadar eksisi olur? Ayrıca hangi setleri almalıyım? Şu an aklımda Uğur Bisiklet'ten almak var. Çünkü şu an İyzico, Uğur Bisiklet'te yapılan alışverişler için 1000 liraya 500 lira iade veriyor. Tam olarak ne almam gerektiğini Uğur Bisiklet’ten atarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• salcano-ng650-27-5-jant-v-fren-1448.jpg
    salcano-ng650-27-5-jant-v-fren-1448.jpg
    198,4 KB · Görüntüleme: 26
Bisikletim bu. Ön, arka fark etmez; herhangi birine hidrolik fren takmak istiyorum. Sanırım sadece öne uyumlu. Öne takmamın ne kadar eksisi olur? Ayrıca hangi setleri almalıyım? Şu an aklımda Uğur Bisiklet'ten almak var. Çünkü şu an İyzico, Uğur Bisiklet'te yapılan alışverişler için 1000 liraya 500 lira iade veriyor. Tam olarak ne almam gerektiğini Uğur Bisiklet’ten atarsanız sevinirim.
Hocam öne de arkaya da takılır muhtemelen ama şöyle bir durum var bu görseldeki bisikletin jant göbekleri disk uyumlu değil. Aynı zamanda göbek değişimi de yapmanız gerekecek. Jant telleriniz de standart olmadığı için her göbek uyumlu olmayabilir. Yani işin sonu komple jant değişmeye gidebilir disk takmak için. Ha birde fren kolunuz vites kolu ile birleşikse onu da ayırmak için vites kolu alacaksınız vs. Kısacası yaptığınız uğraşa deymez.

Size önerim baradine marka 3 renk fren pabucu kullanın.

Bu ürün hem sağlam tutuyor hem de ömür olarak çok uzun süre gidiyor. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum en az 1 yada 2 sene daha gider gibi gözüküyor. Güç olarak da ön frenle stoppie yapılacak kadar güçlü.

Son düzenleme:
Hocam öne de arkaya da takılır muhtemelen ama şöyle bir durum var bu görseldeki bisikletin jant göbekleri disk uyumlu değil. Aynı zamanda göbek değişimi de yapmanız gerekecek. Jant telleriniz de standart olmadığı için her göbek uyumlu olmayabilir. Yani işin sonu komple jant değişmeye gidebilir disk takmak için. Ha bir de fren kolunuz vites kolu ile birleşikse onu da ayırmak için vites kolu alacaksınız vs. kısacası yaptığınız uğraşa değmez.

Size önerim baradine marka 3 renk fren pabucu kullanın.

Bu ürün hem sağlam tutuyor hem de ömür olarak çok uzun süre gidiyor. Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum en az 1 ya da 2 sene daha gider gibi gözüküyor. Güç olarak da ön frenle stoppie yapılacak kadar güçlü.

Shimano Mt-200 Hidrolik Disk Fren Seti Ön Sol hocam ben boşa masraf yapmak istiyorum. Jant göbeğini nasıl seçmeliyim? Maksat bir şeylerle uğraşmak.

Shimano Mt-200 Hidrolik Disk Fren Seti Ön Sol hocam ben boşa masraf yapmak istiyorum. Jant göbeğini nasıl seçmeliyim? Maksat bir şeylerle uğraşmak.
Arka taraf için

Ön taraf için
Hocam birde vites kolları da değişecektir öyle bir durumda. Bu bisiklette bildiğim kadarıyla vites kolu ile fren kolu birleşik.
Göbekleri de örnek olarak attım hangi marka şuan fiyat performans fiyatına göre iyi bilgim yok.

Göbekte şuna dikkat et jantın tel sayısı ile aynı sayıda delik olması lazım disk uyumlu olması lazım. Atarken dikkat etmemiştim ama attığım arka göbek 8,9,10 vites uyumlu vites sayına göre seçmelisin. Sanırım ng650ler standart 7 vites vites sayın 7 ise ona göre al.

Bu attığın ürün tek başına yetmez diskini de alman lazım.

Son düzenleme:
Arka taraf için

Ön taraf için
Hocam birde vites kolları da değişecektir öyle bir durumda. Bu bisiklette bildiğim kadarıyla vites kolu ile fren kolu birleşik.
Göbekleri de örnek olarak attım hangi marka şuan fiyat performans fiyatına göre iyi bilgim yok.

Göbekte şuna dikkat et jantın tel sayısı ile aynı sayıda delik olması lazım disk uyumlu olması lazım. Atarken dikkat etmemiştim ama attığım arka göbek 8,9,10 vites uyumlu vites sayına göre seçmelisin. Sanırım ng650ler standart 7 vites vites sayın 7 ise ona göre al.
Hocam ana mesajımda dediğim gibi, uğur bisikletten olması lazım. Nedenini yazdım. Eğer toplam bütün malzemeler 2000 tutarsa 2 farklı hesaptan casback mantığı ile 1000 liraya getireceğim. Uğur bisiklette geçerli. Ve evet biliyorum, rotor da almam gerekli.

Hocam ana mesajımda dediğim gibi, uğur bisikletten olması lazım. Nedenini yazdım. Eğer toplam bütün malzemeler 2000 tutarsa 2 farklı hesaptan casback mantığı ile 1000 liraya getireceğim. Uğur bisiklette geçerli. Ve evet biliyorum, rotor da almam gerekli.
Hocam dediğim kriterlere uygun seçin istediğiniz siteden ben nasıl birşey almanız gerektiği ile ilgili örnek attım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı