Elektrikli araçlar öğrencisiyim. Motor meslek lisesinde İzmir'de ve çevre illerde bulunan çoğu hidrolik fren tamirlerini araba olsun, bisiklet olsun fark etmez biz Shimano kullanıyoruz. Yaklaşık 3K. Shimano haricinde hidrolik fren kullanmanızı önermem. Ve ya Arabalar'da Toyota'nın ve Bosch'un var onlarda kaliteli ama bisiklet için Shimano önerimdir.
Hocam bisikletin daha taksiti bitmedi artı olarak bir sürü ekipmanlar aldım sele kılıfı aynalar çanta.
Branda vs yani yüksek maliyet tuttu ve artı olarak zaten 22bin TL'ye aldım 4500TL sadece frene veresim gelmiyor frenlerde düne kadar sıkıntı yoktu 2ay geçtikten sonra sorun oluştu.
Garantisi için servise götürüp para ödüyorum yani sorunu çözmeleri yerine gidip de hidrolik taktırasım yok bu yüzden bu kadar para verdim sonuçta adamların hatası yüzünden 4500TL veresim yok.
Eğer kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum
Sizin bu konu hakkında ki düşünceleriniz nedir?