High Definition Audio Mikrofon Bassı Ayarı

Qwerty6

Hectopat
Öncelikle merhabalar, High Definition Audio kuruyorum ardından yeniden başlatıyorum ve ses karıştırıcısını açıyorum ve stereo karıştırıcısı gidiyor ve mikrofon bassını 30db yapınca ses çok geliyor. Tekrardan yeniden başlatınca Stereo geliyor fakat 30db de ses çok az geliyor.

Şöyle anlatayım, Realtek High Definition Audio Driverini kuruyorum 1. işlem olarak mevcut Realtek driverini kaldırıyor ses karıştırıcısını açıyor Stereo karışımı yok fakat mikrofon bassı çok fazla, 2. işlemde yeniden başlatıyor ve stereo karıştırıcısı geliyor fakat mikrofon bassı azalıyor
Benim istediğim hem stereo karıştırıcısı ve mikrofon bassının fazla olması. 1 İşlemde 30db çok fazla , 2. Yeniden başlatmada 30db de çok az

Stereo mix etkinleştirildiğinde mikrofon ve stereo mix birlikte çalışmaya başlıyor. Stereo mix ses düzeyini %100 yaptıktan sonra mikrofon ses ayarlarını da %100 e alıp boostu da 10 birime getirin

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı