High nutrition alınır mı?

aesiow

Hectopat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
630
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bunların kalitesiz markalar olduğunu biliyorum fakat bütçem çok sınırlı, fiyat performans mıdır ne kadar faydası vardır, alınır mı?
 
Mesela yulaf ve nesquik alıp ikisini aynı tabağa koyup sütle yiyebilirsin daha mantıklı olacaktır.
Yulaf olarak;Kelly's fitness(Bim),Eti lifalif(a 101) öneririm diğerlerine bulaşmaman daha iyi olur bir sürü kabuk çıkıyor ayıklamak insanı sinir ediyor diğer markalara hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.

Sporda yeniysen sadece creatin almanı tavsiye ederim.
Spordan 15-30 dk önce sıcak öğütülmüş kahve içmeni tavsiye ederim.
2si bir arada,3ü bir arada kahve olarak sayılamaz içerisinde çok az kafein var onları boşver içme bile.
Şu a101 de satılan Nescafe Blend'i alabilirsin en ucuz bu gibi duruyor,sürekli indirime giriyor 25-30 tlye bulabilirsin.
Aç kalmamaya dikkat et, olabildiği kadar pirinç ve patates ye kahveni iç sporunu yap.
Akşam olduktan sonra veya akşamüstü kahve içmemeni tavsiye ederim uyku problemi oluşturacaktır,uyarıcı olduğu için,en geç öğleden sonra 2-3 civarı içersen en mantıklısı olacaktır.
Kafeinin yarılanma ömrü 6 saattir yani bu 12 saatte tam anlamıyla vicuttan çıkacağı anlamına gelir,yarın önemli bir işin varsa bu gün kahve içmemeni yarın kalktıktan yarım saat sonra aç karına içmeni tavsiye ederim.
Kahvenin içindeki kafein diüretük olduğu için su atımını ciddi anlamda artıracaktır,kahve içtikten sonra aralıklı olarak su içmen gerekir bunu unutma.
Spor yaparken su iç çok fark eder.
2 tatlı kaşığı kahveyi geçme kalp çarpıntısı yapabilir.
Kahve güçlü bir uyarıcı olduğu için güçte artış,odaklanmada artış,tekrar sayısında artış olur bu yüzden kafein önemlidir.
Kısa olarak yazabileceklerim bunlardı bunlara dikkat et,
sporu hayat tarzın yapacaksan sonrası sende buraya makale yazabilirim ama her şeyi başkasından öğrenmek olmaz yaşayacağın hayattan çalmış olurum.
 
Son düzenleme:
Açıkçası hiç güzel değil ben deneyimledim üstüne para koyup daha iyi bir marka almanı tavsiye ederim
Faydası yok açıkçası creatine ve diğerlerini denedim hiçbir katkısı yok.
Mide bulantısı yaşattı kısacası üstüne para koyup HIQ falan almanı tavsiye ederim.
 
Sakın alma geçen hafta aldım tadı çok kötü ve şu anlık kilo almadım. Tadı o kadar kötü ki zorla içmeye çalışıyorum ama midemi bulandırıyor.
 
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler Proteinocean'dan kreatin almayı planlıyorum 300 gramı 300 TL'ye düşmüş lansmanda bu marka nasıldır ?
 

Geri
Yukarı