Kendilerinden tam içerik listesini istedim, kendileri bana sadece Lab analiz raporlarını attılar. İçeriği gizlemeye çalışan ve üretimi belirsiz olan bir firma.Spor salonundaki abiler önerdi fiyat performans olarak. Aşırı bütçem yok.
1 kilosu 415 TL 2.2 kilosu ise 750 TL'ye denk geliyor. Sizce fiyat performans olarak mantıklı mı?
500 800 e kadar belki. uzun süre idare etmesi lazım creatin var protein eksik sadeceAlınmaz, net bütçe söyleyin ona göre önerelim.
Bu bütçeye alınmaz.500 800 e kadar belki. uzun süre idare etmesi lazım creatin var protein eksik sadece
diğer ayın gelirini beklersem 2000-2300 gibi bişey geliyor.Kendilerinden tam içerik listesini istedim, kendileri bana sadece Lab analiz raporlarını attılar. İçeriği gizlemeye çalışan ve üretimi belirsiz olan bir firma.
![]()
Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Whey Protein
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Alacaksanız, bunu alın.
Alınmaz, 16 servis ayın yarısında seni yarı yolda bırakır.diğer ayın gelirini beklersem 2000-2300 gibi bişey geliyor.
alınır mı?![]()
Bigjoy | Sporcu Takviye Ürünleri ve Sporcu Gıdaları
Benzersiz formüllere sahip protein tozu, amino asit, gainer gibi sporcu ürünlerini en zengin hediye seçenekleri ile bigjoy.com.tr'den satın alabilirsiniz.www.bigjoy.com.tr
ne alayım 2000 tlyeAlınmaz, 16 servis ayın yarısında seni yarı yolda bırakır.
1 ay götürür.ne alayım 2000 tlye
SSN Command Quadro Bisküvi 2100 G bu nasıl 2 kg1 ay götürür.
![]()
Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Whey Protein
%23 BCAA oranlı, kolay karışan, Danimarka Menşei ham maddeli, B6 vitaminli, Avrupa standartlarında ve GMP sertifikalı. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.