High On Life ₺60,72

Hala mantıklı. 80 TL'ye çok güzel oyunlar oynarsın bunun üstüne. Hol Steam'den alınacak kadar iyi bir oyun değil bence gereksiz. Tam Game Pass oyunu. Tabii bu bencesi.

60TL para mı ki? Ayrıca 80TL Game Pass vermek yerine 60TL hol alması çok daha mantıklı gelecekte zamlanınca değerlenir üstelik. Dediğin şey 200tllik oyunlarda geçerli bence ucuz oyunlar satın alınmalı.

60TL para mı ki? Ayrıca 80TL Game Pass vermek yerine 60TL hol alması çok daha mantıklı gelecekte zamlanınca değerlenir üstelik. Dediğin şey 200tllik oyunlarda geçerli bence ucuz oyunlar satın alınmalı.
Değerlense ne olacak. Steam hesabını satabiliyor musun sanki? 60 tl ye mevsimsel indirimlerde çok daha güzel oyunlar alırsın. İlla alınacaksa alınsın 60 tl dediğin gibi yüksek bir meblağ değil. Ama dediğim gibi bence gamepass den oynanmalı.

Sadece oynayıp bitirmek isteyen biri için game pass daha mantıklı, kütüphane dizmek isteyen biri içinse oyunu almak daha mantıklı. Tamamen öznel bir durum, bence konuyu uzatmanıza değmez
Değerlense ne olacak. Steam hesabını satabiliyor musun sanki? 60 tl ye mevsimsel indirimlerde çok daha güzel oyunlar alırsın. İlla alınacaksa alınsın 60 tl dediğin gibi yüksek bir meblağ değil. Ama dediğim gibi bence gamepass den oynanmalı.

Sadece oynayıp bitirmek isteyen biri için game pass daha mantıklı, kütüphane dizmek isteyen biri içinse oyunu almak daha mantıklı. Tamamen öznel bir durum, bence konuyu uzatmanıza değmez
Evet bende bundan bahsediyorum. Bence kütüphaneye eklenmesi gerekli bir oyun değil. Ondan gamepass dedim. Ama alan alabilir ucuz fiyatı.

Aynen, ben aldım ve belki 1 sene sonra oynarım oyunlara zaman ayıramıyorum ondan gamepass almıyorum mesela.
Hey bana bak Morty 60 dolarlık oyunu 2.2 dolara alıyoruz.
Ağzıyla okudum :D

@The World Is Yours, bana da Game Pass daha mantıklı geliyor da Game Pass'a sıcak bakmayanlar, oyunu satın alabilir. 80 TL'ye bir ay içerisinde 3-4 tane oyun oynansa kafii aslında da çoğu kişinin o kadar vaktinin olacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı