High Power 500W 80+ vs Corsair VS450

Bekleyin. Gelince ses sıkıntısı yapmazsa kullanmanızda bir engel yok. Yine iyi seçim değil ama sistemi de patlatmaz. Sıkıntılı çıkarsa da garantiyle uğraşmadan direk cayma hakkı kapsamında iade edin.
Usta iptal ettirme şansım var daha kargoya gitmedi. İptal ettiricem galiba o fiyata PSU önerisi yapabilir misin ?
 
Aerocool KCAS veya High Power 600 Watt 80+ Bronze tercih edilebilir. Aslında AK-PA060AK07 kodlu PSU daha iyi ama sadece bir adet PCIe 6+2 pin kablosu var. Bu bir tane şu an bazı GTX 1080'leri bile besliyor ama bazı kartlar daha çok istiyor. Bana kalırsa yeterli ama kararı siz verin benim tavsiyem kodunu attığım ürün. Şu anki ekran kartınız ne?
 
Hocam abartmayın aynı PSU'yu kullanıyorum ve sorunu yok. Benimde böyle bir konum var ve Recep bey ikisi arasında VS 450 almamı söyledi dediğiniz kadar kötü olsa önermez zaten.
 
Kimse önermesin o zaman önermemeli zaten. Binlerce konu var bunun kronik sorunlarıyla ilgili. Sizin üründe sorun çıkmadı diye hemen atlamayın.
 
Her üründede sorun çıkacak diye bişey yok gayet iyi bir PSU kendisi sadece abartıyosunuz ben aldıktan sonrada böyle dendi sorunsuz çalışıyor.
 
Her üründe sorun çıkacak mı dedim? Saçma sapan konuşmayın gece gece. Ürünlerde normalin çok üstünde ses sorunu yaşanıyor. Yaşanmasa bile parasını hak eden bir ürün değil. Technopat'ın şu sıralar bir Corsair takıklığı var zaten. Sende sorun yaşanmadı diye ürün iyi olmuyor kimse de abartmıyor ama sen bilmediğin konular hakkında saçma sapan konuşuyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı