High Power 600W 85+ nasıldır?

MKarlion

Megapat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• EgRbPz.png
    EgRbPz.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 196
İyidir ama 3000 TL üstü sistemlerde FSP Hydro 600W 80+ PSU daha iyi olacaktır.

Bu arada o sistemi satın aldınız mı?

Güç kaynağı orta sınıf iş görür. Kasada öyle fakat o fiyata daha iyi bir markadan kasa seçmenizi öneririm. Sistemi aldınız mı ? Eğer almadıysanız Ryzen işlemci tercih edin bütçenize göre daha iyi performans alırsınız.

Sistemi 1 ay oldu alalı hocam. Kasam hem dar ekran kartım sığmıyor zor bela yerleştirdim hemde kendi güç kaynağındaki pin sıkıntısı da eklenince kasayı değiştirmek farz oldu.

SPEC-01 + EVGA 600B öneririm, hemen hemen aynı fiyata gelir ve çok daha iyi olur.

Önerinizi değerlendireceğim hocam teşekkür ederim.

Dediğin güç kaynağını kullanıyorum ve memnunum ama daha iyi markalara yönelebilirsin. @ShadYaqz hocamın dediği gibi yap. Senin için daha iyi olur.

Anladım hocam.

İyidir ama 3000 TL üstü sistemlerde FSP Hydro 600W 80+ PSU daha iyi olacaktır.

Bu arada o sistemi satın aldınız mı?

Önerinizi değerlendireceğim hocam. Evet, sistemi aldım.

Ben de FSP 600 Watt 80+ ve Dark Hexagon öneririm.

Sizinde önerinizi değerlendireceğim hocam.

Bende Evga 600B öneririm. Alternatif olarak FSP700-60AHBC 85+ ürününe bakabilirsin. Tam fiyat performans ürünüdür.

TEKNOLOJİ ANKARA Online Alışveriş, Bilgisayar, Notebook, Cep Telefonları, Ev Elektroniği | FSP FSP700-60AHBC 700W Atx Power Supply 12 Cm Fan (Aktif Pfc)

12v kanalından 636 watt ve 53 amper. %85 verimlilik. Aktif PFC 3 yıl garanti ve FSP kalitesiyle.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Değerlendireceğim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı