High Power 600W PSU alınır mı?

2000 TL cidden çok kötü bir bütçe aralığı. Çünkü düzgün PSU yok gibi bir şey 1-2 ürün hariç. Şu var:

Testleri yok. İç yapı olarak Türkiye şartlarına göre ideal bir ürün fiyat bandında. Kendisinden daha alt kalite ama yine fena olmayan şu ürün var:

Yalnız bu kutusuzmuş. Testleri olmadığı için FSP olanı tam öneremiyorum. Onlar da lazım...

psu tier list de cooler master olan ürünü daha üst seviye olarak göstermişler, FSP nin testleri olmadığı için mi acaba?

psu tier list de cooler master olan ürünü daha üst seviye olarak göstermişler, FSP nin testleri olmadığı için mi acaba?

PSU tierliste göre bakarak PSU seçimi yapmayın. Faydalı liste ama irili ufaklı pek çok detayı kaçırıyor. Fikir almak için bakılabilir.

Dediğiniz doğru olabilir bu arada.

PSU tierliste göre bakarak PSU seçimi yapmayın. Faydalı liste ama irili ufaklı pek çok detayı kaçırıyor. Fikir almak için bakılabilir.

Dediğiniz doğru olabilir bu arada.
Cooler Master MPE veya High Power GD alıcam sanırım bu iki üründen hangisini almak daha mantıklı?

GD daha kaliteli ve verimli. MPE'nin watt oranı daha iyi. MPE kalitesiz değil. 2000 TL'ye 600W PSU almazdım açıkçası. MPE alıp geçerdim.
Cooler master sipariş verdim yardımınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…