High Power 600W PSU hakkında ne söyleyebilirsiniz?

750 W olanıda aynı seviyelerde. Ben kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Hatta arkadaşım mining sistemlerde kullanıyor daha yüksek birimli olanlarını.

Çoktan sipsrişi verdim dostum. 500W 80+ PSU'lardan alacaktım araştırırken bunu buldum indirimli fiyatta sandım siparişten sonra normal fiyatta olduğunu görünce içime şüphe düştü yanlış mı yaptık diye. Fotodan bakınca kablolar çok ince gibi geldi kopma veya yanma olur mu?

Bu PSU için bu fiyat normal. Hatta biraz daha ucuz olması gerekirdi. 500 TL edecek bir PSU kesinlikle değil. Evet, belirttiğiniz bileşenlerle uyumludur.

Nerde araştırdıysam 600W PSU'lar 400₺ bandından başlıyor bu 350₺ civarında olunca gerçek olmayacak kadar güzel duruyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum sistemim de, biraz ses yaptığını söyleyebilirim, ayrıca ara ara cızırtı şeklinde ses de alıyordum. Ya coil whine söz konusuydu yada vidaları iyice sıkarak çözüme ulaşacaktım. Vidaları sıktım ama aynı zaman diliminde aldığım MSI işlemci soğutucunun sesinden başka bir şey duyamadığım için emin olamıyorum ve açıkçası çok da önemsemiyorum. Genel anlamda sıkıntı yaratan bir ürün değil ama yakın zamanda ani bir kararla Sharkoon SilentStorm Icewind 750W 80+Bronze alma gibi bir düşüncede yok değil kafamda. Aynı sese sahip olur mu düşüncesi ile gereksiz bir iş yapmamak adına şimdilik erteliyorum.

Ses için, PSU'nu değişmeni önermem. Geçen, forumdan bir arkadaş PSU satın alacaktı ve benim sattığım PSU'da karar kılmıştı. Sonradan PSU'sunu, bobin cızırdamasından dolayı değişeceğini söylediğinde, gereksiz yere masraf yapmamasını söyledim ve PSU'yu satmadım. Bobin sesi akıma bağlı bir durum ve yeni alacağın PSU'da bile böyle bir ses olabilir ve o zaman moralin sıfıra inebilir. O sebeple, PSU aşırı rahatsız edici bir ses çıkarmıyorsa, kullanmaya devam et dostum.

Bilgi için saol, değiştirirsem sebebi tamamen coil whine olmayacak, genel olarak da sesi biraz fazla geliyor sanki ve linkini verdiğim ürün değer olarak da ileriye dönük diye düşünüyorum. İleride ne olur ne olmaz şimdiden kestiremiyorum ama elimin altında bulunursa da iyi olur gibi bir düşünce sadece. Gerçi ses de sorun olmaktan çıktı, 5 adet Aigo C3 ve MSI Frozer L nin sesinden kasa tam çümbüş yeri oldu, PSU bunların yanında süt dökmüş kedi gibi kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…