High Power 600W vs Corsair CV650

ayuksell

Decapat
İki güç kaynağı arasında kararsız kaldım. High Power Eco 600W 85 + Bronze mu, yoksa Corsair CP-9020211-EU CV650 80+ bronz mu almalıyım?

Daha pahalı ama PC Hocası test etti kapasitörde birinci fan sesinde ikinci ve diğer konularda da iyi performans sergilemiş. 5 yıl da garantisi var globalde. Bunu alın bence PSU önemli bir parça buradan kısmayın bence.

Son çıkan modelleri nasıldır bilmiyorum ama Cooler Master'ın gerek güç kaynakları gerekse kasa fanları hep gürültülü çalışıyordu, aralarında High Power ECO 600W 85+ Bronze modeli kullanıcısıyım, ses konusunda şu ana kadar daha çalıştığını bile duymadım, manuel OC'lu GTX 1060 6GB (140W) ile kullanıyorum uzun bir süredir de elektriksel besleme konusunda da herhangi bir sorun çıkarmadı. Açıkçası diğer Corsair modelinin tek avantajı 12V kanalından sunmuş olduğu yüksek güç gibi duruyor, teoride High Power'da 555W'ken Corsair CV650'de bu maksimum 627W'a kadar çıkabiliyor. Kablo olayında desen zaten her ikisinde de başlıca önemli olan PCI-E 6+2 bağlantı kablolarından 2'şer tane bulunuyor her ikisinde de.

Fiyatlar yakın ve Corsair'in bu modeliyle ilgili ciddi kronik sorunlar yoksa CV650 düşünülebilir.

Cooler Master için gürültülü diyorlar o konuda nasıl?

Aslında High Power düşünüyordum ama Corsair daha iyi bir marka diye düşündüğüm için kafam karıştı. Senin kullandığın High Power 600W R5 5600X ve GTX 1070'i rahat besler mi?

Evet ama PSU'ya 600 700 TL'den fazla vermek istemiyorum.

Cooler Master için yapılmış bir yorum.​

Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze V2 2xeps 120mm fanlı PSU yorumları

3 aylık kullanım özet.
Ürünü aldığımda ilk 3 hafta gibi gayet sessiz sedasız kullandım. Fakat daha sonra çok kısık bir coil whine sesi gelmeye başladı. 2'nci ayda bu ses biraz arttı fakat rahatsız etmiyordu geceleri hariç. Şu an 3'üncü ayın sonlarındayım gündüz gece fark etmeksizin coil sesi aşırı rahatsızlık vermeye başladı ve ses arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…