Daha iyi olur.COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-6501-ACABW-BEU ITOPYA'da.www.itopya.com
Son çıkan modelleri nasıldır bilmiyorum ama Cooler Master'ın gerek güç kaynakları gerekse kasa fanları hep gürültülü çalışıyordu, aralarında High Power eco 600W 85+ Bronze modeli kullanıcısıyım, ses konusunda şu ana kadar daha çalıştığını bile duymadım, manuel OC'lu GTX 1060 6 GB (140W) ile kullanıyorum uzun bir süredir de elektriksel besleme konusunda da herhangi bir sorun çıkarmadı. Açıkçası diğer Corsair modelinin tek avantajı 12v kanalından sunmuş olduğu yüksek güç gibi duruyor, teoride High Power'da 555W'ken Corsair CV650'de bu maksimum 627W'a kadar çıkabiliyor. Kablo olayında desen zaten her ikisinde de başlıca önemli olan PCI-e 6+2 bağlantı kablolarından 2'şer tane bulunuyor her ikisinde de.
Fiyatlar yakın ve Corsair'in bu modeliyle ilgili ciddi kronik sorunlar yoksa CV650 düşünülebilir.
Daha pahalı ama PC hocası test etti kapasitörde birinci fan sesinde ikinci ve diğer konularda da iyi performans sergilemiş. 5 yıl da garantisi var globalde. Bunu alın bence PSU önemli bir parça buradan kısmayın bence.![]()
Asus TUF Gaming 650B 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming 650B 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Daha iyi olur.COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
COOLER MASTER MWE 650W 80+ Bronze V2 2xEPS 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-6501-ACABW-BEU ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.