High Power 750W 24 Pin Girişi Tam Oturmuyor

karatex

Femtopat
Daha fazla  
Biraz uzun bir hikaye. Donanımları sayıp başlayım:

3600X
32 GB 3000MHz
5700XT Nitro+
B450M S2H
High Power 750W performance Gold

24 pin girişine tam oturmuyor, her sabah tekrar takıyordum. Yabancı forumlara yazdım, birisi sert olabilir iyice oturtun dedi, denedim, olmadı, ben de boş verip bilgisayarı kullanmaya geri döneyim dedim... İşte başladı sıkıntı. Ekran kartında tık yok. Diğer parçalar sıkıntısız çalışıyor. PC'yi kapatıp düzeltmeye çalışmadan önce kart düzgündü. PSU ya bayağı kötü denildi yabancı forumlarda, ki katılıyorum 900TL ve anakarta tam girmiyor bile... İade deneyeceğim ama süresi geçti, bir umut.

Bozulmuş mudur, neden bozulmuştur, nasıl düzelir? (Daha 2 ay olmadı alalı kartı. Şimdiden bozulduysa sıkıntı büyük.) 1-2 gün düzeltmeye çalışacağım, olmadı garantiye vermeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU ya bayağı kötü denildi yabancı forumlarda, ki katılıyorum 900TL ve anakarta tam girmiyor bile... İade deneyeceğim ama süresi geçti, bir umut.

Kötü dedikleri modelin performance Gold olduğuna emin misiniz?
Burada Tier A yazıyor.

24 pin tek parça mı 20+4 mü? (tam olarak bilmiyorum ondan soruyorum)
20+4 ama girmiyor birleştirsem falan da, yeni psu alacağım, iade de ederseler hoş olur ama süresi geçik.
B yazıyor A olan farklı model.
Kötü dedikleri modelin performance Gold olduğuna emin misiniz?
Burada Tier A yazıyor.

Hocam bana nazik davranıp ittirmemişsin gibi geliyor. Biraz bastırmayla cuk diye yerine oturuyor. 20+4 yanlarından birlikte bastırıp ittiremiyorsan ayrı ayrı takmayı dene.
Baya bastırdım olmuyor, neyse sorunum artık o değil, bastırmaya başlamadan önce çalışan ekran kartı şimdi gidik. Güç falan almıyor. Deneyebilirsem başka bir pcye takcam umarım anakart veya psudandır aman ekran kartına bir şey olmasın da.
Hocam bana nazik davranıp ittirmemişsin gibi geliyor. Biraz bastırmayla cuk diye yerine oturuyor. 20+4 yanlarından birlikte bastırıp ittiremiyorsan ayrı ayrı takmayı dene.
Bilgisayarcıa götürdüm bugün başka meseleden, o takabildi. Yani naziklik de etmedim ama el alışkanlığı başka herhalde

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı