Çözüldü High Power 750W Coil Whine Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vorplody

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sinerji’den sistem topladım. Bugün teslim aldım, orada çıkardık, bir baktım ama sesi orada duymadım. Eve gelip kurdum bilgisayarı açtıktan sonra bilgisayara yaklaşınca gelen cızırdamayı fark ettim anladım o an CW olduğunu. Genelde kulaklık takıyorum, kulaklık takınca duyulmuyor. Ama sistem boşta ve kulaklık kulağımda değilken az da olsa duyuyorum. Coil Whine sisteme veya başka bir bileşene zarar verir mi? PSU’yu garantiye yollayacağım ama sistemi biraz kullanmak istiyorum aciliyeti olan bir şey midir bu? Sistem:
  • Sapphire RX 5700 XT Nitro+
  • Ryzen 3800X
  • Gigabyte X570 Aorus Elite
  • XPG D60G 16GB 3200MHZ CL16
  • Aerocool Airhawk Duo
  • High Power 750W 80+ Gold

Son düzenleyen: Moderatör:
@Vorplody merhaba, psu ile ilgili bir işlem yaptınız mı bu konuyu açtıktan sonra?
Hayır hiçbir şey yapmadım, CW sadece dikkat edildiğinde duyulduğu için değiştirmeyle vs uğraşmadım. Herhangi bir zararı yok ne de olsa. Garantiye gönderince değiştirmeyip bir de üstüne ürüne zarar verirler diye korktum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı