High Power 750W Element Alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
High Power Element Smart 750W Mavi Ledli 80+ Bronze 56A@12V Power

Arkadaşlar sizce bu ürün alınabilir mi ? Ürünün fiyatı 300 TL'ye yakın fakat ben bu ürün 200TL gibi bir fiyata alacağım. Yani fiyat konusunda pek bir kaygınız olmasın.

Benim asıl istediğim şey, Zalman z11 neo modelli kasama 7 fan bağlamak. Bu güç kaynağı böyle bir şeyi destekliyormu arkadaşlar ? İntarnette biraz araştırdım ve bunun için molex diye bir güç girişi olması lazımmış galiba. Bu üründe olmadığı için başka bir güç kaynağınamı yönelmeliyim ?

img_1312-jpg.58290

Bu bahsettiğim Zalman Z11 Neo modelli kasa. Her 2 yan tarafta birer adet 80mm lik fanlar var. Onlarıda işin içine kattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ledlisinden bahsediyorsanız güç kaynağı modüler ve HighPower gayet güvenilir bir markadır. Zaten Evga, Corsair, Highpower gibi markalar bu ürünleri kendileri üretmiyorlar elektrik firmalarından satın alıyorlar.
Fakat bu güç kaynağı 12v den 675w veriyor, yani gerçek verdiği güç 675w bu yeterli olacaksa sisteminize almanızda bir sakınca yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Benim asıl merak ettiğim şey, bu güç kaynağına 7 adet fan takılınca sorun olup olmayacağı. Okudum bazı şeylere göre 3-4 fan taktıktan sonra Anakart da yer kalmıyormuş. Yer kalmadığı için geri kalan fanları bir dönüştürücü ile güç kaynağına bağlıyormuşuz sanırım. Molex denilen şey ile ilgili birkaç şey okudum ama tam anlayamadım. Beni bu konuda aydınlatmanızı rica ediyorum.

Yani anakart yetersiz kaldığı anda geri kalan fanları nasıl güç kaynağına takıyoruz vs vs gibi.

High Power 600W Element Bronze ile birlikte aynı kasayı kullandım. Kasanın içinde gelen fanlar harici ekstra bir fan takmadan kasanın içi gayet serindi. Ki kasa içerisinde 3 adet 120 mm 2 adet 80 mm fan ile geliyor. İlla da takacağım dersen takabilirsin sorun yaratmaz. Güç kaynağı da oldukça güvenilirdir şuan seasonic 750W mii12 evo kullanıyorum ses seviyesinde çok bir fark yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı