High Power 850W güç kaynağından fan sesi geliyor

Arkadaşlar selam,
High Power 850W Gold PSU kullanıyorum.
Ürün aşırı gürültülü çalışıyor oyunda gök yüzüne baktığımda hiç ses yok; fakat yoğun bir yere bakınca fan çok ses çıkarıyor. Servise gönderdim, servis bir sorun olmadığını ileterek geri gönderdi. Şimdi korkum şu; 9800x3D işlemci aldım bunu 9800x3D ile kullanacağım bana bir sorun yaratır mı?
CPU'ya ya da anakarta zarar verir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

9800x3D kullanıyorsunuz yerinizde olsam Corsair, ASUS veya MSI gibi bilinen daha güvenilir bir marka PSU alırdım.

High Power kötü bir marka değil ama çok sesli çalışıyor. Böyle bir şey görmedim daha önce. Corsair RM850X Shift var bende vallahi bazen çalışıyor mu diye merak ediyorum belli bir seviyeye kadar fanı dönmüyor ama oyunda vs yükte vs sesi duyulmuyor.

9800x3D kullanıyorsunuz yerinizde olsam Corsair, ASUS veya MSI gibi bilinen daha güvenilir bir marka PSU alırdım.

High Power kötü bir marka değil ama çok sesli çalışıyor. Böyle bir şey görmedim daha önce. Corsair RM850X Shift var bende vallahi bazen çalışıyor mu diye merak ediyorum belli bir seviyeye kadar fanı dönmüyor ama oyunda vs yükte vs sesi duyulmuyor.
Raijntek ampera serisi için ne düşünüyorsun hocam?

Ses bayağı fazla gibi duyuluyor.Servisin sorunsuz diye geri yollması baya ilginç geldi.OOCT testinden voltaj durumlarını kontrol ettiniz mi ?
Hocam işlemci ve anakart sattım diğer parçalar elime geldi 9800x3d fakat psudan dolayı ikilemde kaldığım için henüz takmadım.

Raijntek ampera serisi için ne düşünüyorsun hocam?

Hocam işlemci ve anakart sattım diğer parçalar elime geldi 9800x3D fakat PSU'dan dolayı ikilemde kaldığım için henüz takmadım.

Raijintek de kalitelidir. İyi marka. Kullanmadım ama en azından daha güvenli bir marka.

Fakat sizin videonuzdaki ses normal değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı