En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.159,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu modeli kullanıyorum, hakkında oldukça fazla iyi yorum görmüştüm, marka genel olarak iyi diyebilirim ama bahsettiğiniz model hakkında çok bilgim yok. Bazı iyi markaların bazı modelleri kötü çıkabiliyor öyle bir durum yok ise iyidir.
Açıkçası F/P kombinasyonu yapmaya çalışıyorum. Üst modelleri alabilme şansım var ama kredi kartı işine bulaşmak istemiyorum. Peşin alacağım için banka kartından tek çekimle işi bitireceğim. İşlemciyide dahil ediyorum. İşlemci + PSU toplam maksimum 3000TL verebilirim.
Açıkçası F/P kombinasyonu yapmaya çalışıyorum. Üst modelleri alabilme şansım var ama kredi kartı işine bulaşmak istemiyorum. Peşin alacağım için banka kartından tek çekimle işi bitireceğim. İşlemciyide dahil ediyorum. İşlemci + PSU toplam maksimum 3000TL verebilirim.