High Power Direct12 1000W Alınır mı?

Minsnicterb

Megapat
Merhabalar;

High Power Direct12 1000W 80+Bronze Güç Kaynağı (HPL-1000BR-F14C) Marka model Power Supply almayı düşünüyorum. Fiyatı gayet uygun. Markası nasıldır? Ürün nasıldır almalı mıyım?

İleride 2. Ekran kartı ve Led sistemini Power'dan alabilirim. O yüzden bol bol olsun dedim.
Sistem ortalama aşağıdaki gibi olacak.

Hepsiburada indirimleri malum İndirim varken alayım dedim. Ryzen 3000 bekliyorum. Intel fiyat performansta geçerse o da olabilir. RAM, Anakart ve İşlemci sonradan alacağım. Ryzen 3000'i gördükten sonra.

Ekran kartım: MSI GeForce RTX 2080 Sea Hawk X 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartı - Spariş verdim.
M2 SSD:
Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SSD (MZ-V7S500BW) - Sipariş verdim.
Kasa:
CORSAIR CARBİDE SERİSİ 400C SİYAH PENCERELİ KASA - Bunu seçmemdeki en büyük sebep vidasız açılması temizlik tutmayı severim kolay açılmalı o yüzden. Haftada bir hava tutarım içine.
Ekran: Hesaplarıma göre bütçem yetmeyecek Ekran en son alacağım. Bizim kamera ekranını alacağım idarelik. :) G-Sync 1 ms 120hz kavisli 24" üstü öneri alabilirim.
HDD: Bir TB 7200 Rpm var.
Mause: Steelseries Rival 500 Moba mause var.
Klavye: Önerirseniz güzel olur.
Gözden kaçırdığım bir şey var mı? İncelerseniz sevinirim.
Kullanım amacım yayın ve oyun olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı