High Power Element BR 750W 80+ Bronze alınır mı?

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, sarı site üzerinden kullanılmamış şeklinde bu PSU'yu 1700tl'ye buldum ama sizce almaya değer mi yoksa 2k bandına kadar tavsiye edebileceğiniz başka 700-750W PSU var mıdır?
Güç Kaynağı

Arkadaşlar selamlar, sarı site üzerinden kullanılmamış şeklinde bu PSU'yu 1700tl'ye buldum ama sizce almaya değer mi yoksa 2k bandına kadar tavsiye edebileceğiniz başka 700-750W PSU var mıdır?
Güç Kaynağı
100 daha cikarsan 700W High Power Performance GD önerebilirim.

100 daha cikarsan 700W High Power Performance GD önerebilirim.
Sizce arada olan 350-400tl ye değer mi (ekstaradan 50W'da güç düşüşü olacak)?

Arkadaşlar selamlar, sarı site üzerinden kullanılmamış şeklinde bu PSU'yu 1700TL'ye buldum ama sizce almaya değer mi yoksa 2K bandına kadar tavsiye edebileceğiniz başka 700-750W PSU var mıdır?
Güç Kaynağı

1700TL'ye sıfır ve garantiliyse alınır.

Sıfır almak isterseniz bunu alabilirsiniz.

Element BR modeli kalite olarak daha düşük bir model yanlış değilsem. Nasıl bir sistem icin kullanacaksiniz?
@Oreki @GFYT
Rx7700 Xt Pulse ve i5-12400F var 550W DeepCool Pk-550D kullanıyorum ama yetmeyeceğini düşünüyorum.
1700TL'ye sıfır ve garantiliyse alınır.

Sıfır almak isterseniz bunu alabilirsiniz.
Sıfır ama garantisi 4-5 ay önce bitmiş hocam arkadaş yedek amacıyla aldım ama daha kullanmadım demişti.
Peki bu sıfır olarak Element BR'den daha mı iyi bir PSU?

RX7700 XT Pulse ve i5-12400F var 550W DeepCool PK-550D kullanıyorum ama yetmeyeceğini düşünüyorum.

Sıfır ama garantisi 4-5 ay önce bitmiş hocam arkadaş yedek amacıyla aldım ama daha kullanmadım demişti.
Peki bu sıfır olarak Element BR'den daha mı iyi bir PSU?

Aşağı yukarı benzer PSU'lar siz Elite olan sıfırı alın.

Aşağı yukarı benzer PSU'lar siz Elite olan sıfırı alın.
Eğer dediğiniz gibi versatillik açısından fark yoksa 200tl verip hem garantili hem de kapalı kutu kesin olanı almak daha mantıklı sanırım (hem de uğur böcekli site üzerinden vade farksız 3 taksitte yapabiliyorum).
Peki Thermaltake'in TR2 ST modeli hakkında ne düşünüyorsunuz, Element BR ya da Elite'den daha iyi bir PSU'mu @Marix @GFYT

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı