FantastikTürk
Megapat
- Makaleler
- 7
Peki Corsair CV550W hakkında ne düşünüyorsunuz. Şu anda fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Ama 360 TL'ye zamanında i7-2600'lü sistemime aldığım için ve C Tier olduğu için pek sallamamıştım. Bu arada güzel indirim.Zira hepsi D Tier dandik PSU'lar.
Peki Corsair CV550W hakkında ne düşünüyorsunuz. Şu anda fiyatını hak etmediğini düşünüyorum. Ama 360 TL'ye zamanında i7-2600'lü sistemime aldığım için ve C Tier olduğu için pek sallamamıştım. Bu arada güzel indirim.
Doğru diyorsunuz. Ben burada yapılan bir makaleden hatırladığım kadarı ile yazmıştım zaten. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.@Strider0628 CV550 tier liste göre C değil D. Çünkü CV650 ve üstü modellerde DC-DC çevirici bulunmakta fakat, CV serisinin alt güçlerdeki PSU'larında eski tip grup regülasyonu mevcut.
Benden hızlı davrandınız@Strider0628 CV550 tier liste göre C değil D. Çünkü CV650 ve üstü modellerde DC-DC çevirici bulunmakta fakat, CV serisinin alt güçlerdeki PSU'larında eski tip grup regülasyonu mevcut.
Benden hızlı davrandınız
Açıkcası CV450/550, VS serisi ile aynı sayılır.
Why group regulated units shouldn't be bought/sold in 2019 (and on)
These days the 12v is known to power almost everything: GPUs, CPUs, fans, part of the motherboard, sometimes DRAM (but is generally still 3.3v) and some PCs already fully work with it (converting it on the motherboard normally). This used to be different, with 5v being much more important than it...linustechtips.com
PSU Tier List
A Sınıfı Seasonic Prime GX, Prime TX, Prime PX, Focus platinum, Fanless TX, Fanless PX, Focus Plus Platinum Be Quiet! Dark Power Pro 12 XPG Core Reactor Corsair RMx, HX, AX Aerocool Project 7 Asus ROG Strix, ROG Thor Fractal Design ION+ Platinum NZXT E Serisi...www.technopat.net
O zaman bu listeyi bundan sonra pek de ciddiye almayayım.
O biraz eksik bir liste ki Linus Tech Tips'in listesinde de bazı gariplikler mevcut. PSU seçerken en iyisi, kapsamlı inceleme bulup ona göre bakmak. O forumda JonnyGURU'nun yorumları bayağı bir bilgi içeriyor. Bir de Aris'in(Tom's Hardware) incelemeleri ve makaleleri kapsamlı oluyor.
Tomshardware'in PSU incelemelerini biliyorum. Ben oradan bakıyordum.O biraz eksik bir liste ki Linus Tech Tips'in listesinde de bazı gariplikler mevcut. PSU seçerken en iyisi, kapsamlı inceleme bulup ona göre bakmak. O forumda JonnyGURU'nun yorumları baya bir bilgi içeriyor. Bir de Aris'in (Tom's Hardware) incelemeleri ve makaleleri kapsamlı oluyor.