High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
32GB
İşlemci
5800X3D
Arkadaşlar, sistemimin ekran kartını yükseltiyorum. Bu yüzden bu güç kaynağını uygun fiyata arkadaşımdan satın aldım. Bu marka hakkındaki düşünceleriniz nedir? (Bazı arkadaşların dediği gibi "xxx markasını alma, bilgisayarın yanar" vs. tarzı bir uyarınız var mı?) Ayrıca, bu PSU içerisinden RTX 3080 EVGA'nın istediği 3x8 pin çıkışı var mı?

Sistem özellikleri:

• AMD Ryzen 5800x3D
  • 2x16 GB DDR4 3600MHz RAM
  • Gigabyte B450 S2H Anakart
  • 256 GB M.2 SSD
  • 3TB HDD SATA
  • 128 GB SATA SSD
  • RTX 3080 EVGA (3x8 pin)
Yardımlarınız için teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
2005 yılında CORE2QUAD'lı sistemime HighPower güç kaynağı almıştım. O bilgisayarı arkadaşıma sattım. Hala sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Şu an ise 5800X3D'li sistemimde HighPower 1200W Gold olan PSU kullanmaktayım. Eski işlemcim 3700X'ti. Eski ekran kartım 4060Ti yeni ekran kartım 4070. Lafı fazla uzatmadan bu sistemleri de 4 yıldır sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor. Bence güvenlir kaliteli bir marka. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, sistemimin ekran kartını yükseltiyorum. Bu yüzden bu güç kaynağını uygun fiyata arkadaşımdan satın aldım. Bu marka hakkındaki düşünceleriniz nedir? (Bazı arkadaşların dediği gibi "xxx markasını alma, bilgisayarın yanar" vs. tarzı bir uyarınız var mı?) Ayrıca, bu PSU içerisinden RTX 3080 EVGA'nın istediği 3x8 pin çıkışı var mı?

Sistem özellikleri:

• AMD Ryzen 5800x3D
  • 2x16 GB DDR4 3600MHz RAM
  • Gigabyte B450 S2H Anakart
  • 256 GB M.2 SSD
  • 3TB HDD SATA
  • 128 GB SATA SSD
  • RTX 3080 EVGA (3x8 pin)
Yardımlarınız için teşekkürler!
Gayet güzel bir marka. Öyle Rampage PSU'lar gibi canlı bomba değil merak etmeyin. Ne kadara aldınız? Teknobiyotik'te en son 3K'ydı sanırım.

Hemen hemen ayn

Gayet güzel bir marka. Öyle Rampage PSU'lar gibi canlı bomba değil merak etmeyin. Ne kadara aldınız? Teknobiyotik'te en son 3K'ydı sanırım.

Hemen hemen aynı fiyata aldım bende kapalı kutu sifirdi zaten

2005 yılında CORE2QUAD'lı sistemime HighPower güç kaynağı almıştım. O bilgisayarı arkadaşıma sattım. Hala sorunsuz bir şekilde kullanıyor. Şu an ise 5800X3D'li sistemimde HighPower 1200W Gold olan PSU kullanmaktayım. Eski işlemcim 3700X'ti. Eski ekran kartım 4060Ti yeni ekran kartım 4070. Lafı fazla uzatmadan bu sistemleri de 4 yıldır sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor. Bence güvenlir kaliteli bir marka. Tavsiye ederim.
Cevabınız için teşekkür bir kaç yorum gördüm e ticaret sitesinde ürünü aldım bir hafta sonra bozuldu ekran kartım yandı tarzı ondan bir tık korktum. :D
Bu arada içerisinden. 3080 Evga 3x8 pin bağlantısını karşılayacak bir pin var mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı