High Power Performance Gold 600W alınır mı?

AntaresK

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, daha öncesinde hazır sistem olarak alacak olup iade ettiğim sistemi kendim toplamaya karar verdim.
İşlemci i3 10100F ve ekran kartı olarak da Radeon RX 6500GT alacağım.

1000 lirayı geçmeyecek şekilde evimi basıp bomba bulundurmaktan içeri almayacakları bir PSU tavsiyesi verirseniz çok iyi olur.

Normalde şu PSU'da karar kıldım fakat size de sormak istiyorum, voltaj konusunda pek bilgi sahibi değilim.

High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya çok bana kalırsa. Geleceğe dönük olsun dersen Cool Zero 750W var yakın fiyatlarda.
750W çok değil mi? Pek fazla bütçede artış yapamayacağım için en fazla 1000 verebilirim. Sizin önerdiğiniz PSU 1100'den başlıyor fakat zaten işlemci fanı ve diğer şeylerle beraber bütçe sınırımı epey aşırttım.

Bu 650W'luk hakkındaki görüşleriniz neler?
Sharkoon Gold Zero 650 W WPM-GOLDZERO-650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Çok iyi bir ünite, alınır da o fiyata alınmaz. 100 TL üstüne Sharkoon SilentStorm COOLZERO 750W var.

Teknobiyotik'te indirim oluyor ama tekrar gelir mi bilmiyorum. 650 TL'ydi bu güç kaynağı, o zaman da başka güç kaynağı alınmazdı işte. Fiyatı şişmiş.

Kötü. Eksik korumaları var.
Zamanında bakmıştım bu modele. Korumaları eksik ve 2-3 eksisi daha vardı ama unuttum şimdi. İncelemesi olmayan ürünleri alma fikrini pek beğenmiyorum açıkçası.

Aerocool Aero White'a bakabilirsin o halde. Teknobiyotik'te 750W modeli 750 TL.
Çok iyi bir ünite, alınır da o fiyata alınmaz. 100 TL üstüne Sharkoon SilentStorm COOLZERO 750W var.

Teknobiyotik'te indirim oluyor ama tekrar gelir mi bilmiyorum. 650 TL'ydi bu güç kaynağı, o zaman da başka güç kaynağı alınmazdı işte. Fiyatı şişmiş.
Anladım, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı