High Power Plus Alınır mı ?

Muhammed Özbek

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Konunun başlığından belli olacağı üzere High Power Plus serisi PSU'yı almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
High Power'ın PSU'ları güzel genelde. Alacağınızın linkini atarsanız yorumumu genişletebilirim.

Verimliliği az 600w bir psu'su 360w veriyor. Aercool'un 500w psu'su ise 401w veriyor, yada corsair v450 psusu 450w 382w veriyor.

Yani ben olsam daha iyi markalar alırım.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdi dediklerinize gelelim.
Bütçeni ve sistemini yazarsan uygun bir çok PSU önerisi alabilirsin. High Power fena bir marka değil. Her marka ve modelinin fiyata göre sunduğu özellikler farklı oluyor.
Technopat'ın 1500 TL'lik sistemini alacağım ancak orada kullanılan PSU'ın sertifikası olmadığından dolayı ondan vazgeçtim.
High Power'ın PSU'ları güzel genelde. Alacağınızın linkini atarsanız yorumumu genişletebilirim.
High Power Plus 500W 80+ Aktif PFC Güç Fiyatı

Son düzenleme:
High Power'a güvenebilirsiniz. Birçok firma için güç kaynağı üretimi yapan Sirtec'in kendi markasıdır. Bende aynı markanın Element Smart 750w olan modelini kullanıyorum ses ve performans konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Belirttiğiniz model de alınabilir bir model bütçenize ve sisteminize uygunsa korkmadan alabilirsiniz.

Zalman'ın 500W'lık PSU tercih edilebilir yerine. Hah, bunu alsan pişman olur musun ? Bence olmazsın. Hayırlı olsun şimdiden alacağın PSU.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…