High Power Plus Alınır mı ?

High Power'ın PSU'ları güzel genelde. Alacağınızın linkini atarsanız yorumumu genişletebilirim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdi dediklerinize gelelim.
Bütçeni ve sistemini yazarsan uygun bir çok PSU önerisi alabilirsin. High Power fena bir marka değil. Her marka ve modelinin fiyata göre sunduğu özellikler farklı oluyor.
Technopat'ın 1500 TL'lik sistemini alacağım ancak orada kullanılan PSU'ın sertifikası olmadığından dolayı ondan vazgeçtim.
High Power'ın PSU'ları güzel genelde. Alacağınızın linkini atarsanız yorumumu genişletebilirim.
High Power Plus 500W 80+ Aktif PFC Güç Fiyatı

Son düzenleme:
High Power'a güvenebilirsiniz. Birçok firma için güç kaynağı üretimi yapan Sirtec'in kendi markasıdır. Bende aynı markanın Element Smart 750w olan modelini kullanıyorum ses ve performans konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Belirttiğiniz model de alınabilir bir model bütçenize ve sisteminize uygunsa korkmadan alabilirsiniz.

Zalman'ın 500W'lık PSU tercih edilebilir yerine. Hah, bunu alsan pişman olur musun ? Bence olmazsın. Hayırlı olsun şimdiden alacağın PSU.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı