Çözüldü High Power PSU çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

felixmusic

Hectopat
Yer
Istanbul
Arkadaşlar, yeni aldığım kasada sadece Molex bağlantıları vardı, anakarta takamadım tedarikçiyi aradım bana fanların hepsini birbirine bağlayıp PSU'daki herhangi bir Molex pinine bağla dedi. Anakartı falan takmadan önce ne olur ne olmaz diye sadece fanları Molex'e bağlayıp güç verdim herhangi bir hareket olmadı. Şu an tüm sistemi tekrardan birleştirdim anakarta kesinlikle güç gitmiyor. Boşta PSU çalışırken fanı çalışıyor muydu hatırlamıyorum ama muhtemelen PSU zarar gördü. Şu an hiçbir şekilde elektrik vermiyor anakartıma zarar vermiş olma ihtimali nedir? Yarına kadar elim kolum bağlı.

High Power 85+ 600W EcoBr

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette izlediğim bi videoda yeşil pini 2 yan ile birleştirerek test edebilirsiniz dedi test ettim psu çalışıyor şuanda çok gerginim. anakarta güç gitmiyor problem ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı