High Power PSU'da işlemci güç kablosu var mı?

Nedense o siteye giremiyorum. O PSU'yu ben de almak istiyorum. En son baktigim da 6+2 yani 8 pin ve 4+4 pin olmak uzere cikislari vardi sanki. Yani o hem CPU icin hem de GPU icin guc cikisi var yeterince.

Güç kaynağının çıkışlarının bulunduğu şemada 4+4 yani altında CPU yazan işlemci, 6+2 yani altında PCI-Express yazan ekran kartı için olan çıkışları belirtiyor.

Yanlış bakmadı isem sizin ekran kartınızın bir güç girişi yok dolayısı ile 6+2 olanı kullanmayacaksınız. Aceleye geldiği için emin olamıyorum yine de yanlış yönlendirmeyim.

Kasa fanlarınızın girişlerinin nasıl olduğuna bağlı olarak şemada 4-Pin Molex yazanlara da takabilirsiniz yada anakart üzerine takılması gereken fanlarada sahip olabilirsiniz görmeden bir şey söylemek zor.

Bu kablolar portatif olarak sök tak şeklinde değildir, belirtilen bütün kablo çıkışları güç kaynağına sabit olarak gelir. Yani kutudan çıkmama gibi bir durumu bırakın güç kaynağından bile sökemezsiniz.
Birde bu ürün yerine 30-40 tl farkla teknobiyotikte uygun fiyatla satılan Akasa 600w mı düşünülseydi, birçok yerde tavsiye edildiğini gördüm diyecektim ama siparişi vermişsiniz.

Çıkar. Buraya da görüşlerini bildirirsen sevinirim. Aynı PSU'dan ben de alacağım.
Tamamdır haberdar ederim.

Görmedim onu olabilirdi ama artık çok geç. HighPower da tavsiye edildiğini duydum baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…