High Power PSU'da işlemci güç kablosu var mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar anakartım Gigabyte EX58 extreme işlemci güç girişi için bu PSU kablo var değil mi ? 4+4 yazmışlar o mu acaba? Ayrıca sistemim için yeterli olur mu ?

Gigabyte EX58 extreme anakart
6 GB DDR3 1600 MHz RAM
R7 250 GDDR3 2 GB
İ7 920 2.66 GHz

Bi de kasa da 2 fan var.
High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı

Güç kaynağının çıkışlarının bulunduğu şemada 4+4 yani altında CPU yazan işlemci, 6+2 yani altında PCI-Express yazan ekran kartı için olan çıkışları belirtiyor.

Yanlış bakmadı isem sizin ekran kartınızın bir güç girişi yok dolayısı ile 6+2 olanı kullanmayacaksınız. Aceleye geldiği için emin olamıyorum yine de yanlış yönlendirmeyim.

Kasa fanlarınızın girişlerinin nasıl olduğuna bağlı olarak şemada 4-Pin Molex yazanlara da takabilirsiniz yada anakart üzerine takılması gereken fanlarada sahip olabilirsiniz görmeden bir şey söylemek zor.

Bu kablolar portatif olarak sök tak şeklinde değildir, belirtilen bütün kablo çıkışları güç kaynağına sabit olarak gelir. Yani kutudan çıkmama gibi bir durumu bırakın güç kaynağından bile sökemezsiniz.
Birde bu ürün yerine 30-40 tl farkla teknobiyotikte uygun fiyatla satılan Akasa 600w mı düşünülseydi, birçok yerde tavsiye edildiğini gördüm diyecektim ama siparişi vermişsiniz.

Çıkar. Buraya da görüşlerini bildirirsen sevinirim. Aynı PSU'dan ben de alacağım. :D
Tamamdır haberdar ederim. :D

Bu kablolar portatif olarak sök tak şeklinde değildir, belirtilen bütün kablo çıkışları güç kaynağına sabit olarak gelir. Yani kutudan çıkmama gibi bir durumu bırakın güç kaynağından bile sökemezsiniz.
Birde bu ürün yerine 30-40 tl farkla teknobiyotikte uygun fiyatla satılan Akasa 600w mı düşünülseydi, birçok yerde tavsiye edildiğini gördüm diyecektim ama siparişi vermişsiniz.
Görmedim onu olabilirdi ama artık çok geç. HighPower da tavsiye edildiğini duydum baya.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı