High Sierra 10.13.6 dosyası ile format atılabilir mi?

KeNair

Megapat
Merhabalar, başlıkta belirtmiş olduğum sürümün kurulum dosyasını bulamadım. Forumda paylaşılan kurulum dosyası ile MacBook'uma format atabilir miyim? Yoksa paylaşılan o kurulum dosyası Windows tabanlı sistemler için mi geçerli?

Bahsettiğim konu:
Yardımcı olan biri yok mu
Bi imaj dosyasının uyumlu olup olmadığını söyleyeceksiniz.. saatlerce bekliyorum

Son düzenleme:
Merhabalar, başlıkta belirtmiş olduğum sürümün kurulum dosyasını bulamadım. Forumda paylaşılan kurulum dosyası ile MacBook'uma format atabilir miyim? Yoksa paylaşılan o kurulum dosyası Windows tabanlı sistemler için mi geçerli?

Bahsettiğim konu:
Yardımcı olan biri yok mu
Bi imaj dosyasının uyumlu olup olmadığını söyleyeceksiniz.. saatlerce bekliyorum
Evet, atılabilir :)

Evet, atılabilir :)
Peki, nasıl kullanacağım? USB'ye nasıl yazdırmam gerekiyor o raw dosyalarını? 10.13.6 dmg dosyasını buldum ama kurulumda hata verdi "macOs High Sierra Yükle uygulamasının bu kopyası hasar görmüş olduğundan macOS'i yüklemek için kullanılamıyor" diye bir hata. Forumda paylaşılan çözümleri denedim ama olmadı. Muhtemelen gerçekten bozuk dmg dosyasını indirmişim
Bana yardımcı olur musunuz hocam?

Peki, nasıl kullanacağım? USB'ye nasıl yazdırmam gerekiyor o raw dosyalarını? 10.13.6 dmg dosyasını buldum ama kurulumda hata verdi "macOs High Sierra Yükle uygulamasının bu kopyası hasar görmüş olduğundan macOS'i yüklemek için kullanılamıyor" diye bir hata. Forumda paylaşılan çözümleri denedim ama olmadı. Muhtemelen gerçekten bozuk dmg dosyasını indirmişim
Bana yardımcı olur musunuz hocam?
Forumda Hackintosh için paylaşılan imaj dosyasını indiriniz ve Balena Etcher ile bu imaj dosyasını USB içinden yazdırınız :)
Yazdırma işleminden sonra OC EFI içindekileri sil.
Bilgisayarı Option (ALT) ⌥ tuşuna basılı tutarak disk ekranları gözükene kadar bekle.
Disk ekranları gelince Option (ALT) ⌥ tuşuna basmayı bırak ve High Sierra'yı seç.
Sonrası genel kurulum işlemleri :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı