High Sierra GT 740 Düşük Performans Sorunu

Berkan Kenar

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
@claus Hocam kusura bakma yine rahatsız ediyorum, LOL oynarken ani FPS düşüşleri yaşıyorum ayarları en düşüğe alsam bile. Ekran kartım tanımlı fakat sürücü konusunda doğru sürücüyü kurduğumdan pek emin değilim. Ekran kartım GT740 2 GB GDDR5. Bu kart için uygun bir sürücü önerebilir misin?

Evet HDMI olarak kullanıyorum. Başarılı kurulum konusu açmadım çünkü herhangi bir sıkıntı yaşayabileceğimi ve tam olarak başarılı kurulum sayılmayacağını düşündüm, nitekim öyle de oldu :D. 10-15 gün sonra GTX 1050Ti almayı düşünüyorum. Kesin gibi birşey. Aklımda şu model var. Nvidia'nın kendi sitesinde Web Driver'i var bu kartlada uyumlu. Bunu alırsam sürücü konusunda sıkıntı yaşar mıyım sizce? Sonrasında şu an ki ekran kartım LOL oynamak için fazlasıyla yeterli, Windows 10 kullanıyorken 1920x1080 60FPS video bile çekebiliyordum bu kartla. Ne yazık ki macOS'de oyunu en düşük ayarlara çekerek bile oynayamadım. Yeni ekran kartını alınca sistemi 0'dan SSD'ye kurmayı düşünüyorum. 120GB SSD benim kullanacağım birkaç program için yeterli. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarılı kurulum konusu açabilirsin, ekran kartını da halletikten sonra konuyu güncelleyebilirsin.
GTX 1050 Ti alsan daha iyi olur. nv_disable = 1 komutunu kaldırıp dene. Ayrıca sistemine uygun SMBIOS'lar ile de dene.

Son düzenleme:
Haklısınız oyunun forumunda yöneticiler '' MacOS desteğimiz var fakat Mac'te fazla performans vermiyor oyunumuz'' şeklinde açıklama yapmışlar.

@claus Neden GTX1050Ti yerine GTX1050 ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı