Daha önceki sürüm Mavericks. Bugün High Sierra kurdum, ekran kartını bir türlü tanıtamadım. Mesajlarınıza baktım. Ekran kartını 1024 MB olarak görüyor, ekranda titreme var ve 2. monitör açılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Yeniden kurulum yaptıktan sonra uygun sürücüler ile bir CLOVER yapısı oluştururuz size. Umarım çözüm sunabiliriz size o vakit . Gerekirse size bir CLOVER EFI klasörü oluşturabilirim.
Çok memnun olurum hocam. Bir de niresh high sierra var elimde onu kurucam sorun olur mu?
10.13.6 indirdim USB' yazdım ama bir türlü clover boot ekranı gelmiyor o yüzden nireshte sorun olmadan yüklüyor.
Fazla modifiye edilmiş ve uygun görmediğim bir imaj aslında Niresh imajları. Sana tavsiyem onu kullanma. Sitemizde bulunan imajları kullanabilirsiniz. Vakit buldukça ve gördükçe iletileri/konuları destek sunmaya çalışmaktayım.
Fazla modifiye edilmiş ve uygun görmediğim bir imaj aslında Niresh imajları. Sana tavsiyem onu kullanma. Sitemizde bulunan imajları kullanabilirsiniz. Vakit buldukça ve gördükçe iletileri/konuları destek sunmaya çalışmaktayım.
10.13.6 RAW imajını farklı 2 adet USB'ye yazdım açılışta USB seçiyorum ama clover boot ekranı gelmiyor sürekli beklemede. O yüzden Niresh tercih ettim hocam.
Merhaba sSerra 10.12.6 kurulumunu gerçekleştirdim. Boot seçeneğinden inject intel aktif ettim. 2 ekranda sorunsuz açıldı ,fakat 0 MB olarak görünüyor, ekranda titreme vs hiç birşey yok. Extra yüklemem gerek birşeyler var mı ? Config dosyasını yükledim hocam biraz ağır çalışıyor sanki genel olarak. Yüklemem gereken sistemle alakalı birşeyler var mı ? İndir config plist
Buraya yükledim.
Merhaba ekran kartı nasıl olduysa kendiliğinden düzeldi şuan 2048 olarak çalışıyor fakat sistemi kapat dediğimde bilgisayar tam kapanmıyor, bir süre bekledikten sonra yeniden başlıyor. Hocam düzenleyeceğiniz bir şeyler varsa yardımınızı bekliyorum.
Merhaba ekran kartı nasıl olduysa kendiliğinden düzeldi şuan 2048 olarak çalışıyor fakat sistemi kapat dediğimde bilgisayar tam kapanmıyor, bir süre bekledikten sonra yeniden başlıyor. Hocam düzenleyeceğiniz bir şeyler varsa yardımınızı bekliyorum.
Clover Configurator ile config.plist dosyanızı açıp ACPI kısmında bulunan 1/2 diye ayrılmış yerden "Fix Shutdown" olan seçeneği işaretlemeyi dener misiniz.
Clover Configurator ile config.plist dosyanızı açıp ACPI kısmında bulunan 1/2 diye ayrılmış yerden "Fix Shutdown" olan seçeneği işaretlemeyi dener misiniz.