B BadcharmelON Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 27 Haziran 2021 #2 Kendi açtığın hata konusuna bakmayıp sürekli açmaya devam etmen ceza almana sebep olabilir. Hackintosh USB Boot hatası Başka bir forumun imaj dosyasını indirdim, Win 32 Disk Imager ile yazdım fakat Boot ettiğimde hata veriyor. Neden olabilir? Bellek: 16 GB www.technopat.net Artı 0 Eksi
Kendi açtığın hata konusuna bakmayıp sürekli açmaya devam etmen ceza almana sebep olabilir. Hackintosh USB Boot hatası Başka bir forumun imaj dosyasını indirdim, Win 32 Disk Imager ile yazdım fakat Boot ettiğimde hata veriyor. Neden olabilir? Bellek: 16 GB www.technopat.net
KS KS B BadcharmelON Centipat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #3 İkisi farklı konular o konuda Boot menüsünden girince hata alıyordum şimdi macOS kurulum aşamasında gelince hata alıyorum kısaca ilk önce sorun sonra uyarı verirsiniz. tristessehivernale dedi: Kendi açtığın hata konusuna bakmayıp sürekli açmaya devam etmen ceza almana sebep olabilir. Hackintosh USB Boot hatası Başka bir forumun imaj dosyasını indirdim, Win 32 Disk Imager ile yazdım fakat Boot ettiğimde hata veriyor. Neden olabilir? Bellek: 16 GB www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
İkisi farklı konular o konuda Boot menüsünden girince hata alıyordum şimdi macOS kurulum aşamasında gelince hata alıyorum kısaca ilk önce sorun sonra uyarı verirsiniz. tristessehivernale dedi: Kendi açtığın hata konusuna bakmayıp sürekli açmaya devam etmen ceza almana sebep olabilir. Hackintosh USB Boot hatası Başka bir forumun imaj dosyasını indirdim, Win 32 Disk Imager ile yazdım fakat Boot ettiğimde hata veriyor. Neden olabilir? Bellek: 16 GB www.technopat.net Genişletmek için tıkla...