High Sierra Kurulumunda No Signal Hatası

nikoo85

Centipat
Merhaba.

Ben farklı forumlardan buraya geldim dün 9 GB olan .RAW dosyasını indirdim. BIOS ayarlarını verilen High Sierra için aynısını kendi BIOS'uma ayarladım. Lakin şöyle bir problemim var: ben flash diski bilgisayara taktığım zaman F8 komutu ile flash diski okutuyorum, sonra gelen Clover ekranında verilen işlemleri gercekleştirerek devam ediyorum, gelen yazılardan sonra ekran no signal hatası veriyor. Yeniden başlattığımda oldu yine aynı sorun cıktı.

Bilgisayar özellikleri.
  • Anakart: P8H61-M LX3 Plus R2.0.
  • CPU: Intel(R) Core(TM) i3-3220 @ 3.30GHz.
  • RAM: 8 GB.
  • HDD: 2TB Toshiba.
  • Ekran kartı: NVIDIA GT 630 2 GB 128 Bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
9GB olan. RAW dosyası derken bizim imajımızı mı indirdiğini kastettin? Ek olarak Config seçmeyi unutma, Boot Arguments'da "NV_DISABLE=1" varsa silip dene.

Aynen hocam sizin olan 9GB dosya boyutundaki RAW imajını indirdim. Config seçmeyi de deneyeceğim birazdan.
9GB olan .RAW dosyası derken bizim imajımızı mı indirdiğini kastettin? Ek olarak config seçmeyi unutma, Boot Arguments'da "nv_disable=1" varsa silip dene.
@tristessehivernale

Hocam dediklerinizi uyguladım

Confing Secme : https://i.hizliresim.com/l2JxO1.jpg
intel_desktop1_confing ve intel_desktop0 her ikisinide denedim .

Boot Arguments'da "nv_disable=1" yok idi

Ve yine aynı şekilde kalıyor.
Hocam clover graphic settings'teki ' inject nvdia driver' bunuda aktif etttim denedim başarısız
Ve set nvdia web driver 'da vardı onuda denedim olmadı bu arada ben config_intel_desktop0 secince unspported cpu yazıyor .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı