High Sierra Kurulumunda "com.apple.WindowServer: Service only ran for 0 seconds" Hatası

@meteuelkue Paragon partition manager programını kullanabilirsin.
Bana kalırsa önce macOS sonra Windows kur. macOS formatı olarak apfs kullan.

Once macOS'u nasil kuracagim, ozet gecerek kisa bir anlatim yazabilir misiniz? Neler yapmam gerektigini yani.

Az once kuruluma gectigimde diskim gozukmedi bu arada (hfs olarak formatladigim). Not: Paragon PM demo surumunde HFS conversion yapmiyor. Onun yerine Paragon HFS+ kullandim. Untitled diye bir disk gordu oyle isimli bir disk olmamasina ragmen ve "This disk is locked." dedi ayrica.

Once macOS ve sonrasinda Windows icin nasil bir yol izlemem lazim?

Bir de hocam, önce macOS sonra Windows'un ne faydası olacak? Açıkçası daha önce hiç böyle bir şey yapmadığım için (Windows'tan önce başka bir işletim sistemi kurmak) endişelendim. Çünkü teknik bir şey yapmam gerekince hep Windows'tan yaptım bugüne dek.

Ama deneyeceğim, diski önce macOS sonra Windows kurulumu için nasıl formatlamam bölmem gerek?

Kurulum ekranına gelince diskin en üstüne gelip, apfs ve guıd bölüntü tablosunu seçip diski formatla sonra diskin üstüne gelip 2.bölümü apfs yap. Kurulum bittikten sonra Windows kurulumunu yaparsınız. Sonra macOS açıp clover ve driver ayarlarını yapman gerekiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@meteuelkue

Hocam hangi diski erase etmek istesem hata veriyor, sanirim komple Windowsu da silmem gerekiyor su an. Bunu nasil yapacagim? @parrhesia

@meteuelkue gparted ile formatla.

Windows kurulum belleği ile de yapabilirsin.

Acikcasi tam anlamadim, bu konularda pek bilgim yoktur. Yarin bir bakacagim ama windows kurulum bellegi ile yaparsam windows kurulumunu yapmadan butun diskleri komple silecem ondan sonra cikis yapip macOS mi kuracagim?

Gpart hakkinda da arastiracagim yarin ama kurulum bellegi mevzusu su an dedigim gibi olacaksa daha kolay duruyor en iyisi onu yapayim.

Kurulumu tamamladim ama simdi HDD'den boot ederken apple logosunda kaliyor. Sadece %1-2 felan doldu bayadir da oyle. @parrhesia

Yine o verdiginiz isime yarayan boot komutunu mu gireyim?

O boot args'i tekrar girdim ve takili kaldigim yeri gectim. Kurulumla ilgili baska bir sorun cikarsa yazacagim, cok tesekkurler @parrhesia , harikasiniz tekrardan

Her seyi yukledi bitirdi, tam boot ediyor derken gene apple logosunda gene kaliyor, soyle:

Kod:
http://i.hizliresim.com/vjZM6O.jpg

Bir de Filevault Prebooter ve macOS Install Prebooter diye iki ayri bolum daha geldi Clover Bootloader'a.

Ne yapayim hocam? @parrhesia

@meteuelkue Bu sefer nvidia sürücülerini devre dışı bırakıp sistemi açman gerek. Sistemi kurduğun harddiskin EFI bölümünü masaüstüne bağla, Boot ve Clover dosyalarını EFI klasörüne at. Sonra açılışda aşağıdaki komuları gir.
-v dart=0 nv_disable=1 kext-dev-mode=1 rootless=0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…