High Sierra Kurulumunda "com.apple.WindowServer: Service only ran for 0 seconds" Hatası

@meteuelkue Sadece Product name kısmı.

Hata gidip geliyor saniyelik ekrandan, ilk 2 satirsa hatanin bir daha gelisinde gitti. Yani yine ayni hatayi aldim sonuc olarak.
20180209_103916.jpg

@meteuelkue Sırasıyla deneyin.
-v dart=0 npci=0x2000 kext-dev-mode=1 rootless=0
-v dart=0 nv_disable=1 kext-dev-mode=1 rootless=0
-v -f dart=0 npci=0x2000 kext-dev-mode=1 rootless=0
macOS modelini iMAC 15,1 olsun.

Birincisi bilgisayari uyku moduna aldi. Monitorde entering sleep mode yazdi ve goruntu gitti.

Ikincisi ayni hatayi verdi.

Ucuncusu ise soyle hata verdi:

Kod:
http://i.hizliresim.com/BLvn4g.jpg

Ekran boyle kaldi.

En son ki aldığın görüntü ekran kartından kaynaklı. GraphicsEnabler=No ve maxmem=4096 komutları ile başlat. Eğer ikisi de olmazsa sonuna -x koyarak bir daha dene. Eğer ki oda olmazsa TransMac'den USB'yi açıp içinde ki ekran kartı sürücülerini temizle. Nvda kextlerini sil.

En son ki aldığın görüntü ekran kartından kaynaklı. GraphicsEnabler=No ve maxmem=4096 komutları ile başlat. Eğer ikisi de olmazsa sonuna -x koyarak bir daha dene. Eğer ki oda olmazsa TransMac'den USB'yi açıp içinde ki ekran kartı sürücülerini temizle. Nvda kextlerini sil.

Hocam Transmac'i Windows'suz acamam degil mi? Ama benim bilgisayarimda su an isletim sistemi yok. High Sierra oldugu icin once macOS sonra Windows kuralim dedik, daha da Windows'u kurmadik bu yuzden. Yani simdi benim bunu yapmam icin Windows'u tekrar mi kurmam gerekecek? @maestra

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı