HighPower Astro Lite 750W 80+ Gold PSU nasıldır?

@CJack60 Tabi hocam daha tasarruflu olur ancak aynı fiyata daha daha güçlü bir psu önerdim sadece.

O konuda haklısın yanlız şuda var 980ti SLI Titanx SLI yapacaksak en az 850W ihtiyacın var . Şayet ben SLI yapacağım sistem için o PSU'ya güvenemem. En az 1000w alırım.

80 Plus bronze psu nasıl olur da 80 Plus gold sertifikalı psu'dan güçlü olabilir şaka mı bu, kaldı ki high power astro lite sirtec üretimi bir psu aerocool kcas psu'yu kim üretiyor belli değil bu konuda katılmıyorum açıkcası

Nerde okudum bilmiyorum high power astro lite, +80plus gold yazmasına rağmen gerçek manada serfitikayı hala alamadığından bahsediyorlardı bi yerde. Resmi sertifikası yokmuş. Forum donanımda okumuş olabilirim. Yani sertifika onaylanmamışmış. Ama 2014 konusuydu sanırım, şimdi almıştır herhalde.

Ecova Plug Load Solutions High power diye şirket var, onaylanmış sanırım, resmi.

Edit: Bu arada bu psu technopat skylake sistemdeki psu olduğuna göre iyidir sanırım :)
Tabi cooler master, corsair gibi psu almak da var, çünkü geçenlerde bir arkadaşın sistem yandı elektirik git-geli yüzünden, tüm masrafları coolermaster karşıladı. Çok iyi bir şey.
High power'da da böyle bir geri dönüş sağlanıyor mu acaba müşteri memnuniyeti açısından.
Öyleyse eğer f/p olarak gayet iyi bir ürün. 350 tl.
Gerçi dediğim ekstrem bir durum. Recep Baltaş sisteme koyduysa vardır bildiği :).

Son düzenleme:
high power sirtec'in kendi firması yani psu konusunda sağlam bir firma ama benim anlamadığım bu fiyata 80 plus gold sertifika psu biraz anormal geldi. büyük ihtimal almayacağım zaten, gelecek ay seasonic x-750 80 plus gold almayı düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı