Gereksiz birçok uygulama var. Onları kaldırın. MSI uygulamaları, Iobit uygulamaları, SuperAntispyware, Riva Tuner gibi.

MSI Uygulamaları olan MSI Live Update ve MSI Fast Boot'u kullanıyorum. Ayrıca Driver Booster ve iObit Uninstaller da bayağı işe yarıyor. Driver Booster'ı sadece taramak için kullanıyorum indirip kurmak için değil Riva Tuner ise MSI Afterburner ile birlikte kullandığım FPS / Sıcaklık gösterme aracı. Kullandığım uygulamalar dışında istediklerinizi fixledim.

Dediklerinizi yaptim nafile. Kapanirken mavi ekran hatasi da vermiyor direk kapaniyor. Donanimsal midir problem ?

Dediklerinizi yaptim nafile. Kapanirken mavi ekran hatasi da vermiyor direk kapaniyor. Donanimsal midir problem ?
Isınma sorunu olabilir. Donanımsal bakım 6 aydan çok olduysa yaptırmayalı, yaptırın.

UEFI W10 Yüklemesi yaptım yüklemede bı yanlıslık yaptıgımı düşünmüyorum tüm sürücülerim güncel biosum güncel önyüklemenın düzgün olup olmadıgını nasıl bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…