Bilgisayarım windows 8.1 , windows 10 kurulumu yapsam sorun çıkarır mı, bilgisayar yavaşlar mı?
2) Formatsız bir çözüm yok mu varsa ne olur yazın?
3) Çözümü yoksa rica ediyorum orjinal windows 10 iso dosyası yada windows 8.1 Single Language iso dosyasını isterim.

Fixlenecek pek bir işlem göremedim. Hatalı sürücüler kuran bir yazılım kullanmışsınız. Bu yüzden temiz Windows 10 kullanmanız daha iyi olacaktır. Windows 8.1 kullanan sistem Windows 10'u da daha performanslı bir şekilde kullanır.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Burada gerekli dosya ve kurulum rehberi mevcut.

Bilgisayarımda worm olduğunu düşünüyorum. Antivirüsle tarattım ama bir şey çıkmadı (KSI dahil)
İso dosyasını USB'ye yazdığımda worm bulaşırsa sıkıntı olur mu?

Ve Windows 10 Single Language mi Pro mu ? ( Benim bilgisayar Windows 8.1 Single Language)

Yasal lisans kullandığınızı düşünüyorum. Daha önceden Windows 10'a güncelleme hiç yapmadı iseniz Windows 10'a geçtikten sonra lisans satın almanız istenir, istediğiniz sürümü kurabilirsiniz. Daha önce Windows 10'a yükseltip Windows 8.1'e geri döndü iseniz lisans istemez, Windows 10 SL kurmanız gerekir.

Antivirus yazılımı aktif olsun. Bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Format atarken şuan ki bilgisayarın kendi lisans anahtarını girsem?

Bilgisayarım neden olduğunu bilmeden takılmalar oluyor. Svchost.exe çok fazla var, ne olduğunu pek anlamış değilim. Yardım eder misiniz ? Kod olayını yaptım, nereye atacağım onu söylerseniz atarım direkt.
Paste ofCode

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…