@THE_MILLER,

Temiz bir format ve Windows 10 kurulumu yapsam, sorun ortadan kalkar mı? Bu dosyaları veya nasıl silebilirim? Ve bu bilgisayarımın hacklendiği anlamına mı geliyor? Dosya analizi ve ağ paketi incelemesi için önereceğiniz program var mı? Araştırdım ve bunlar galiba bir Trojan. Ne olur yardım edin ne yapacağım ben şimdi?
Bayağı önceden korsan olarak Office indirmiştim. Ondan kaynaklı olabilir mi? Ne olur trojan olmasın.

Kurduğun Office uygulamasından olabilir. AnyRun gibi araçlarla dosya analizi, Comodo Kill Switch tarzı uygulamalarla ağ trafiğini izleyebilirsin. RAT veya değil ama sonuçta zararlı uygulamalar var. Temiz Windows 10 kurulumu yapıp, kaliteli yasal antivirüs yazılımları kullanırsan sorun yaşamazsın.

Bu işlemlerin ardından hesaplarının şifrelerini değiştirmende fayda var.

Yani çözüm format ile Windows 10 kurmak anladığım kadarıyla, teşekkürler.
Peki ağ'a herhangi birşey olmuş mudur? Modemden kastediyorum. Bu arada ben burdan TC ve Kart bilgilerimi girdim. Ne yapacağım şimdi ben ?
@THE_MILLER

Any Run ve Comodo Kill Switch linklerini atabilir misiniz? Baktım da bulamadım. Ve Kimlik ile Kart bilgileri hakkında yapılabilecek birşey yok mu?

Hitman Pro'nun offline modu/sürümü yok mu?

Açılışta "'wiwi' çalışmayı durdurdu" filan yazıyordu. Bundan bahsediyordum.

Dosya Ekleri

• Adsız2.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 49
Comodo'yu indirdim. Network kısmına geldim ve KMService.exe (2404)'nin altında

"TCP Casper 1688 Casper Listen

TCP6 Casper 1688 Casper Listen"

yazıyor. KMService için Unknown yazıyordu, sildim ama Network kısmından, Başlat'a geldiğimde arattığımda yoktu. Herhangi bir sıkıntı olur mu?
Görev yöneticisinden baktım ve vnchost.exe'nin yanında Remote Desktop Service yazdığını gördüm ne yapmalıyım? vnchost.exe'nin özelliklerine baktığımda,

Oluşturma: 6 Ağustos 2018
Değiştirme: 7 Ekim Gece 4
Erişim: 7 Ekim.
Hocam aynı şekilde programlar ve görev yöneticisinden bunuda sildim. Herhangi bir sıkıntı yaratır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…