Format atmadan belirtseydin, güvenli mod veya daha farklı sistemi yormayan bir uygulama ile temizleme işlemini yapabilirdik.

Bios ayarlarını defaulta alabilirsiniz.

Etkinleşitme için, 0212 370 5555 üzeirnden MS Türkiye ile etkinleştirme üzerine iletişime geçmenizde fayda var.

Kaspersky ve Eset ücretli yazılımlardır. Satın almayacaksanız ücretsiz yazılımlara yönelmelisiniz. Avira Free 2014 , 360 Internet Security, Comodo Internet Security gibi.

Bu arada ben Kaspersky kullanıyorum. Internet Security ama kullandığım laptop eski performansına olumsuz etkisi olur mu?

Bu arada ben Kaspersky kullanıyorum. Internet Security ama kullandığım laptop eski performansına olumsuz etkisi olur mu?
Kaspersky 2014 ise performansına önce ki sürümleri kadar etki etmez ancak diğer antivirüslerden biraz daha yorar o kadar.
Bana göre yormayan antivirüs, antivirüs değildir.

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir bu sorun üzerinde çalışıyorum. Malwarebytes , AdwCleaner gibi gibi güvenlik yazılımları denedim ve şuan Avast kullanıyorum. Bunları kullanmama rağmen gezinirken linklere vs tıkladığımda 18tdn diye bir site açılıyor ve ardından linkbucks.com açılıyor sorun nedir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…