Chrome da sorun yaşadım İnternet Explorer dan açtım ve ie kullanılmadığı için tamamen önbellek vs yok ccleaner her gün yapmayı istemiyorum dns yi ne yapayım ? Ya da firefox mu indireyim ? Olmadı clouda yüklerim fakat cevabınızı bekliyorum.

hijackthis.log
Bir microsoft güncellemesinden sonra bu hata ile karşılaşmaya başladım.
Arada sırada masaüstü kendi kendine yenileniyor ve maus donuyor. Masaüstü yenilendiği zaman ise arkaplanda kopyalama vb. işlem varsa kapanıyor.
(yine kod gönderemediğim için google a yükledim log dosyasını)

ASUS programları kaldır, 360 Sec. kaldır, IDM kaldır, İOBİT yazılımlarını kaldır. Temiz önyükleme yap ve alttakileri fixle:

Kod:
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://asus13.msn.com/?pc=ASJB
O4 - HKLM\..\Run: [Lightshot] C:\Program Files (x86)\Skillbrains\lightshot\Lightshot.exe
O4 - HKCU\..\Run: [GoogleChromeAutoLaunch_1696570F4CF6570E275A32B527F69726] "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --no-startup-window
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [Autodesk Sync] C:\Program Files\Autodesk\Autodesk Sync\AdSync.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [Autodesk Sync] C:\Program Files\Autodesk\Autodesk Sync\AdSync.exe (User 'Default user')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…