Hikaye bazlı oyun önerileri

Kesinlikle uzun soluklu detayı detayına işlenmiş yan görevleri bile ana hikaye gibi her karakter detayına kadar işlenmiş dlc paketlerinde sanki yeni bir oyun edası olan The Witcher 3 Wild Hunt Öneriyorum Kesinlikle bu maceraya atılmalısın Bide Ac Hayranı Olarak Ac3 ü biz beğenmedik beğenmen hoşuma gitti :) bide oyunda neleri iyi gördün onuda söylermisin
 
Rise Of The Tomb Raiderı öneririm zaten tomb raider duymayan yoktur hikayesi baya sürükleyici grafikleri oyun mekaniği vs. çok kaliteli yapmışlar
 
Max Payne serisi olabilir. Şuan çıksa sıraya girip almak için beklerim Max Payne 4 ve Tom Raider'ın yeni oyunu. Özellikle Tomb Raider'ın son 2 oyunu (Tomb Raider 2013 ve Rise of the Tomb Raider) muhteşem olmuş. Lara Croftun yüzündeki çiziklerinden gözeneklerine kadar ince ince işlemiş adamlar. Sırf oyunu Ultrada oynamak için sistem topladım o derece etkilemiştir beni.
 
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Last of Us (Playstation özel oyun izleyebilirsin)
Beyond: Two Souls(Playstation)
Fallout 4
favori hikayeli oyunlarım bunlar :)
 
Beğendiğin oyunlara göre aklıma gelenler:
The Walking Dead, The Wolf Among Us, Batman serisi (Arkham City ve sonrası), Skyrim, The Witcher serisi, GTA tarzı seviyorsan Mafia, Hitman, Borderlands Serisi, Sleeping Dogs, Vanishing of Ethan Carter biraz gerilim seviyorsan, FarCry 3 ve sonrası, Dishonored 1-2, Watch Dogs 2, Resident Evil 7 korku hikayesi ve puzzle seviyorsan. İstersen bu listeyi daha da uzatırız ama bence hemen bir playstationda Heavy Rain, The Last of Us, Beyond Two Souls ve hastası olduğum God Of War serisini oynamalısın.
 
Valiant Hearts, Bioshock Infinite, Batman Arkham City, Deus Ex Human Revolution ve yeni çıkan oyunu adını unuttum :D To The Moon, Undertale şimdilik aklıma gelenler bunlar. To The Moon ve Undertale eski tarzda yapılmış oyunlar. Grafik olarak seni tatmin etmezler ama hikayeleri diğerlerinden çok daha iyidir. Ha bir de Mass Effect serisi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı