Hikaye modu iyi olan oyun önerisi

SafakGuler

Megapat
Daha fazla  
Yeni sistem topladım. Bu zaman kadar oynadığım en iyi hikayeli oyun Mafia 2 diyebilirim ve tabii COD'un MW serisini de oynayabildim eski bilgisayarımda. Şimdiki bilgisayarım;

İşlemci: G4560
Ekran kartı: Rx 570
RAM: 8 GB

Şimdiki sistemin bu internetim hep pingli olduğundan rekabetçi LOL CS:GO,PUBG gibi oyunları sevsem de çok ping olduğu için oynayamıyorum. Böyle güzel bir hikaye modlu oyun önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hikaye modu iyi oyun istiyorsan Witcher 3 oyna.Oyunun 7 senaristi vardı. Mükemmel bir hikaye, combat sistemi , açık dünya , seçimlerin oyunu değiştirmesi, mükemmel yan görevler , harika karakterler, mükemmel grafikler.... Daha ne olsun? Son 10 yılın en iyi oyunu. Kimilerine görede gelmiş geçmiş en iyi oyun.

Hikaye modu iyi oyun istiyorsan Witcher 3 oyna.Oyunun 7 senaristi vardı. Mükemmel bir hikaye, combat sistemi , açık dünya , seçimlerin oyunu değiştirmesi, mükemmel yan görevler , harika karakterler, mükemmel grafikler.... Daha ne olsun? Son 10 yılın en iyi oyunu. Kimilerine görede gelmiş geçmiş en iyi oyun.
Witcher 3ü eve onu indircegim fakat öncesinde 1ve 2 var 1.ci oyundaki grafikler falan çok kötü 2'denmi başliyim ?

@SafakGuler 1.oyundan başlayın. Grafiği size göre kötü olsa da hikayesi çok iyi. The Witcher evreni için üç oyunu da oynayın.
Hikayeli oyun önerisi olarak da Heavy Rain, Dying Light, Portal 1-2, Metro serisi, L.A Noire, Subnatucia, S.O.M.A, BioShock serisi, Resident Evil 7, Resident Evil 2, Far Cry 3, Fahrenheit, Life is Strange 1-2 ve Life is Strange Beform the Storm öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı