Hikaye olarak Witcher 3 vs RDR 2

Sizce bu iki oyun arasında hikaye anlamında en iyisi hangisi?

• Witcher 3

Oy: 13 31,7%
  • Red Dead Redemption 2

Oy: 28 68,3%

• Oy verenlerin toplamı
    41
Daha fazla  
Arkadaşlar hikayesi güzel oyun önerisi diye sorulduğunda, ilk Witcher 3 ve Red Dead Redemption 2 öneriliyor. Ben Witcher 3'ü bitirdim lakin Red Dead Redemption 2'de henüz 17 saat civarı oynayabildim. O yüzden yorum yapamayacağım.

Witcher 3'te ciriyi bulmak için çabalıyoruz. RDR 2'de ise Yahşi batıda soygunla geçimini sağlayan bir çetenin karmaşık bir hikayesi var. Daha kompleks ve akıcı olması nedeniyle ben rdr 2 derdim.

Bu kişiden kişiye değişir. Eğer gerçekçilik seviyorsan RDR2 ama kurgu hikayeleri seviyorsan Witcher 3 ve God of War tek geçerim. Benim tercihim kesinlikle kurgu hikayeler.

Bu kişiden kişiye değişir. Eğer gerçekçilik seviyorsan RDR2 ama kurgu hikayeleri seviyorsan Witcher 3 ve God of War tek geçerim. Benim tercihim kesinlikle kurgu hikayeler.

Vallahi 17 saat falan RDR2 oynadım. Ne yalan söyleyeyim Witcher 3 kadar sarmadı. Sıkıcı geliyor zaman zaman. 1 saat zor duruyorum oyun başında

Witcher oyunlarının temel alacağı mükemmel bir kitap serisi var. Bu yönden Witcher seri olarak değerlendirildiğinde Rdr2'yi geçmesi normadir.. Rdr2 bana yavaş bir oyun olarak geldiği için Witcher 3 kadar sarmamıştı lakin hikaye olarak gayet güzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı