Hikaye oyunları için bu Excalibur E750 iyi mi?

BeratYavuz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Ben masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ama çok bilgim olmadığı için hazır sistem almayı düşünüyorum (kendim toplama demeyin, bu konulardan anlamıyorum). Bir tane sistem buldum, iyi mi?

Excalibur E750 masaüstü oyun bilgisayarı.

Battlefield serisi, metro serisi, Doom gibi hikayeli FPS oyunları ve Insurgency Sandstorm, Ready or Not gibi taktiksel FPS oyunlarını oynamayı seviyorum.

oynatmas selamlar. Ben masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ama çok bilgim olmadığı için hazır sistem almayı düşünüyorum (kendim toplama demeyin, bu konulardan anlamıyorum). Bir tane sistem buldum, iyi mi?

Battlefield serisi, metro serisi, Doom gibi hikayeli FPS oyunları ve Insurgency Sandstorm, Ready or Not gibi taktiksel FPS oyunlarını oynamayı seviyorum.
Çok pahalı.

Casper Kasa almayınız ben casper kasa kullanıyorum. Yaklaşık 2 sene önce aldım ve 24 bine almıştım. Şu zamanda bile 24 bin tl ye daha iyisini alırsınız. Marka olduğu için pahalı daha ucuz bir hazır sistem alabilirsiniz

Arkadaşlar selamlar. Ben masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ama çok bilgim olmadığı için hazır sistem almayı düşünüyorum (kendim toplama demeyin, bu konulardan anlamıyorum). Bir tane sistem buldum, iyi mi?

Sakin almayın gerçekten dolandırıcılık niteliğinde bilgisayar olmuş bütçe verin daha iyisini bulalım.

Bu sistem iyi. Sana anlatayım:

Casper kasa olması çok kötü.

Intel i7'nin son nesli 14. nesil gayet iyi.
Windows 11 Home olması kötü. Windows 11'de performans sıkıntısı var ayrıca. Tabii sen bilirsin.

RTX 4070 Ti 16 GB modeli gayet iyi son model ekran.
Kartlarından.

64 GB RAM'de çok iyi ayrıca DDR5, günümüzdeki çoğu bilgisayarın DDR4 olduğunu düşünürsek iyi.

SSD 1TB kullanımına göre değişir ama yazma hızı 3600 MB biraz düşük gelebilir.

Yani kısaca bilgisayar iyi ve tüm oyunları Max grafiklerde kaldırabilir.

Casper marka olması zaten almamanız için 1 numaralı sebep. Fiyatı da aşırı pahalı.

Bu sistem iyi. Sana anlatayım:

Casper kasa olması çok kötü.

Intel i7'nin son nesli 14. nesil gayet iyi.
Windows 11 Home olması kötü. Windows 11'de performans sıkıntısı var ayrıca. Tabii sen bilirsin.

RTX 4070 Ti 16 GB modeli gayet iyi son model ekran.
Kartlarından.

64 GB RAM'de çok iyi ayrıca DDR5, günümüzdeki çoğu bilgisayarın DDR4 olduğunu düşünürsek iyi.

SSD 1TB kullanımına göre değişir ama yazma hızı 3600 MB biraz düşük gelebilir.

Yani kısaca bilgisayar iyi ve tüm oyunları Max grafiklerde kaldırabilir.
Hocam herkes cok pahali diyor su anda işkillenmedim degil yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı