Kişiye göre değişir. Yalnız Days Gone başlarda sıkıcı geliyor. Mesela Dead stranding gibi sağlam oyun karakter reklamı yoksun. İyi bir giriş yapmamışlar oyuna. İlerleyen zamanda oyun cidden sarıyor. Seninle ben aynı fikirdeydim. Hatta eski ekran kartımla bayağı oynamadım. Sonra yine senin gibi ben burada aynı düşüncemi yazdım. Arkadaş fikrini yazdı. Oyun başlarda çok sıkıcı beğeniden uzak. Bu konuda aynı fikirdeyim. Sadece bir şans verirsen sabret oyna diyebilirim. Bir şans daha ver.
Kaç kere bitirdiğimi artık sayamadım...Witcher 3
Detroit Become: Human, hikaye türüne girer sanırım. İlk çıktığında oynamıştım, hikayenin oyuncuya geçişi açısından bayağı beğendim. Sanırım bilgisayara da çıkmış bir bakın derim.
Hocam tabii ki Doom Eternal'ın iyi ve güzel bir hikayesi var ve ben hikayesini sevmiştim.
Sekiro'yu bitirdim ben, hikayesini ve oynanışını bayağı sevmiştim. Ayrıca japon mitolojisine benzer bir evreni de var bence bir şansı daha hak ediyor. Hades yine aynı şekilde mitolojik unsurlar ve Dead Cells benzerliğinden dolayı oynayıp bitirmiştim.
Deathloop için çok kötü oyun diyorlar bu yüzden hiç bakmadım bile. Bunun dışında Darksiders dışında hepsini oynadım. Darksiders serisinin hikayesi ve oynanışı nasıl?Deathloop,Bioshock Serisi,Prey,Darksiders Serisi
God of War serisi yakında PCye çıkıyor oynamadıysan/izlemediysen oyna.Hikaye tabanlı grafikleri güzel ve uzun saatler harcayabileceğim oyun arıyorum. Yeni çıkmış olanlar dahil bilindik neredeyse bütün oyunları oynadım. Crysis, Cyberpunk 2077, Death Stranding vs. belki oynamadığım, gözümden kaçırdığım başka güzel oyunlar vardır.
God of War serisi yakında PCye çıkıyor oynamadıysan/izlemediysen oyna.
Far cry 3 hikaye ve oynanış da çok yeni olmasa da güzeldir. Bana göre yeri çok ayrıdır, oynamadiysan tavsiye ederim.Hikaye tabanlı grafikleri güzel ve uzun saatler harcayabileceğim oyun arıyorum. Yeni çıkmış olanlar dahil bilindik neredeyse bütün oyunları oynadım. Crysis, Cyberpunk 2077, Death Stranding vs. belki oynamadığım, gözümden kaçırdığım başka güzel oyunlar vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.