Hikaye tabanlı oyunları oynamayı sevememek

783268

Centipat
Ben ne yaparsam yapayım hikaye tabanlı oyunları oynamayı sevmiyorum. God of War indirdim oyunun yarısında alt F4 attım, RDR2 aynı şekilde.
Mafia oyunları aynı şekilde, Batman oyunları aynı şekilde. FPS türü savaş türü oyunlar seviyorum ama hikayeli oyunlar oynamak istiyorum ama sevmiyorum. PC im her oyunu rahat oynatacak şekilde ama Valorant ve CS2 şeklinde takılıyorum, ne önerirsiniz?

Demek ki hikaye akışı olan oyunlar sizi sarmıyor. Daha çok Online oyunlar tarzındaki oyunları seviyorsunuz gibi gözüküyor. Onlara yönelebilirsiniz.

Ben ne yaparsam yapayım hikaye tabanlı oyunları oynamayı sevmiyorum. God of War indirdim oyunun yarısında alt F4 attım, RDR2 aynı şekilde.
Mafia oyunları aynı şekilde, Batman oyunları aynı şekilde. FPS türü savaş türü oyunlar seviyorum ama hikayeli oyunlar oynamak istiyorum ama sevmiyorum. PC im her oyunu rahat oynatacak şekilde ama Valorant ve CS2 şeklinde takılıyorum, ne önerirsiniz?
Yukarıdaki arkadaşların dediklerine ek olarak önerim R6 ve Battlefield serisi olabilir.

Call of Duty serilerini baştan sona oyna. Hatta onların da Online modunu oyna.

This war of mine, Baldurs gate 3, Cyberpunk 2077(DLC ile birlikte), Frostpunk(birinci oyunu iyi, ikincisi kötü bence), Dead Cells, The Last of Us 1 ve 2. Bunlara göz gezdir özellikle Cyberpunk 2077 ve The Last of Us serisini öneririm.

Kalkıp hikayesi ağır basan oyunları oynarsan daha önce bu türü oynamadığın için sıkılırsın zaten. Oyun dediğin hikayeli oyundur bana göre. Oyuncu bilgisayarına bu kadar para harcayıp Valorant, CS, Lol gibi oyunlar oynayanlar da oyun oynadıklarını sanıyor. RDR 2 çok uzundur. Ben 1 ayımı verdim ama bitiremeden disk bozuldu. YouTube'den izledim. 170 saatlik hikaye aşırı uzun tabii ki. Sana tavsiyem Detroit indir. Hikayeli oyunlara merakın artsın. Detroit'i seversen de The Walking Dead, Life is Strange, Minecraft Story Mode, Beyon Two Souls (Bu Detroit'i yapan adamların bir başka oyunu) gibi yapımlara bakabilirsin. The Walking Dead özellikle bir şaheserdir. Onun dışında şehirde parkur yaptığımız Mirror's Edge var. 2009 yapımı ama taş gibi, hikayesi güzel bir oyundur. Zamanına göre Crysis'ten sonra grafiklerini en sevdiğim oyundur. 2016'da çıkarttıkları 2.oyun olan Mirror's Edge Calatyst'in de grafikleri çok güzel. En azından belki grafikleri seni tatmin eder. Dublajlı oyun istiyorsan Crysis serisi var. Resident Evil psikolojik korku oyunu olarak iyidir. Hatta 2 Remake için gerçek Türkçe dublaj bile yapmışlardı. 2-4-6-7 kesinlikle oyna. Onun dışında Nier Automata'yı da deneyebilirsin. Önereceklerim bu kadar.

Ama kesinlikle Baldur's Gate 3'tür, The Witcher 3'tür, Clair Obscur Expedition 33'tür bunları şimdiden oynama. RPG oyunları seni çıkar çünkü türü biraz daha farklı oluyor. Ama alıştıktan sonra çok iyi geliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı