18 yaş altı kullanılabilecek kart önerisi

Hocam birkaç sorum var. Öncelikle ilk olarak garanti şubesine gideceğim, olmazsa Akbank'dan kart çıkartacağım. Bu arada bankalara dedem ile gideceğim, bir sorun olmaz diye umuyorum. 2. olarak eğer garanti şubesi uğraşmak istemezse nasıl kart çıkartacağım? O kısmı anlamadım. Birde benim alıcağım kart ön ödemeli kart mı yoksa direk banka kartı mı olarak geçiyor?
Dedenizle olmaz. Anne ve babanızla gidin. İkisi de olsun yanınızda.

Kimliğini de götür yeterli.

Hocam ben bugün kartı cıkardım velım ıle bırlıkte ama velım yakın zamanda SIM kartı degıstırmıstı bende 1 ay once degıstırmıstım hesaba giris yaptığımda SMS'e gelen sıfreyı gırıyorum ve telefona kod gonderecegı soylenıyor ama kod yerıne yakın zamanda SIM kartı degıstırdıgım ıcın gonderemıyorlar mobıl uygulamadan SIM kartı degısıklıgınde bulundum ama hata verıyor velımınde SIM kartı degısıklıgı bildirimini gonderdım ve bildirinin alındıgını soyledı adam kart acarken benım telefon numaramı falan almıstı velımınkının onaylanmasını bekleyıp kendı SIM kartı degisikligi bildirimimide oyle mi yapayım ne diyorsunuz bır bılgınız var mı?

Hocam selamlar. Ben bugün kart çıkartmaya gideceğim fakat kararsızım banka konusunda. Garanti uğraştırıyor demişlerdi direk Yapı Kredi'ye gitsem olur mu?
Hocam uğraştırma konusunda, her banka uğraştıracak bilginiz olsun. Veliniz en az 5-6 sayfaya imza atacak. Biraz sıra bekleyeceksiniz. Şubedeki personeli ikna etmeye çalışacaksınız gerekirse. Yani her banka biraz uğraştıracak. O yüzden hangisi içinizden geliyorsa ona gidin bence.

Anladım hocam. Peki genel olarak bir sıralama yapsanız nasıl olur? Hangi bankayı kullanmalıyım?

Hocam uğraştırma konusunda, her banka uğraştıracak bilginiz olsun. Veliniz en az 5-6 sayfaya imza atacak. Biraz sıra bekleyeceksiniz. Şubedeki personeli ikna etmeye çalışacaksınız gerekirse. Yani her banka biraz uğraştıracak. O yüzden hangisi içinizden geliyorsa ona gidin bence.
Mesela Yapı Kredi iyi midir? İlerde falan bir sorun yaşar mıyım? Veya kartı her şeye izin veriyor mu? Kısıtlama falan olarak.

Son düzenleme:
Anladım hocam. Peki genel olarak bir sıralama yapsanız nasıl olur? Hangi bankayı kullanmalıyım?

Mesela Yapı Kredi iyi midir? İlerde falan bir sorun yaşar mıyım? Veya kartı her şeye izin veriyor mu? Kısıtlama falan olarak.
Ben Akbankı kullandım kampanyaları güzeldi. Havale - FAST ile ilgili bir kısıtlama yoktu ama müşteri hizmetlerine bağlanamıyordum. Yani şifreyi unuttuğum zaman şubeye gimem gerekti velimle. Yapı Kredide durum nasıl bilmiyorum.

Anladım hocam. Her hangi bir kısıtlama-limit gibi sorunlar yoksa bende Akbank'a gidiyim o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı